Balk-website.png
Samen voor passie in IT

De Bright Cubes aanpak

Bright Minds

Bright Minds werken in ons KennisThuis en staan voor passie voor IT, samenwerking, vooruitstrevendheid en vakkundigheid. Een Bright Mind is een kei in zijn vakgebied, een gezellige collega en gretig om kennis op te doen en te delen. Een Bright Mind kijkt naar de horizon, spot nieuwe ontwikkelingen en vraagt zich af: “Hoe pas ik dit toe en what’s next? Hoe maak ik voor mezelf, mijn collega’s en mijn klanten net dat verschil?” Ben jij ook een Bright Mind en wil je werken met de beste en gezelligste collega’s van Nederland? Wil je werken aan innovatieve projecten voor de top 500 organisaties in Nederland? Een Bright Mind worden op een van onze vakgebieden? Samen “engineeren” we jouw ambitie. Hoe we dat doen?

Bright Learning

Je weet zelf als geen ander waar je ambitie ligt, maar wat is je meest effectieve leerpad en hoe wat is de aanpak om dit te bereiken? Welke training heb je nodig en in welke projecten pas je je kennis ook effectief toe? Dat is precies waar we met jou mee aan de slag gaan. We formuleren jouw ambitie in concrete leerstappen. In jouw Bright Roadmap ga je aan de slag met trainingen, workshops, coaching en projecten voor meerdere opdrachtgevers. Zo leer je jezelf kennen, je grenzen verleggen, de technische kennis die je op wil doen, maar ook de dynamiek van verschillende soorten projecten en organisaties.

Ontdek Bright Learning

Bright Vitality

Bij Bright Cubes hechten we een groot belang aan het welzijn van onze medewerkers. Ons Vitality programma is specifiek ontworpen om zowel jouw fysieke als mentale gezondheid te bevorderen, omdat we geloven dat dit de hoeksteen vormt voor succes, zowel op het werk als in het dagelijks leven. Met een breed scala aan activiteiten, workshops en persoonlijke ondersteuning streven we ernaar om een positieve en ondersteunende omgeving te creëren waarin je kunt gedijen. Of het nu gaat om gezondheid bevorderende initiatieven, stressmanagementtechnieken of het aanleren van nieuwe vaardigheden, ons doel is om jou te helpen je beste zelf te zijn, zowel op de werkvloer als daarbuiten.

De Bright Vitality aanpak

Bright Fun

Bij Bright Cubes weten we wat gezelligheid is. Iedere dag lunchen we samen, donderdag- en vrijdagmiddag staan in het teken van een borrel. Een keer per maand combineren we onze lunch met een leuk en leerzaam topic in onze Lunch & Learn sessies en iedere maand is onze game en spelletjes avond een vaste prik! En wat denk je van onze jaarlijkse events, zoals de zomer BBQ, Bright Familiy Day, Sinterlaas, Kerst en niet te vergeten onze Bright Holiday! Wil je meemaken wat gezelligheid bij Bright Cubes betekent? Je bent van harte welkom om gezellig aan te schuiven! Neem nu contact op om te kijken wanneer onze volgende activiteiten zijn.

Bright-Cubes-Opening-kantoor-Den-Bosch.jpg
Mockup-Bright-Connect-App.png

Bright Connect

Onze eigen app is een open source speeltuin van techniek, waarin ook jij kan bijdragen! Alle informatie die je nodig hebt om met plezier en succes bij Bright Cubes te werken vind je in onze eigen app! Welke collega kan jou bijvoorbeeld helpen aan nieuwe kennis? Wanneer is de volgende game avond? Zelfs al je declaraties kunnen via onze eigen app.

Ben jij ook een Bright Mind?

Ben jij een Bright Mind en enthousiast over Bright Cubes! Neem dan een kijkje bij onze vacatures. Samen met jou kijken we graag naar wat er mogelijk is. Omdat we ons als Bright Cubes snel ontwikkelen en steeds meer klanten over heel Nederland bedienen kunnen we ook vaak buiten deze kaders elkaar helpen. Wij komen graag met jou in contact!

Bekijk onze vacatures!
blackavatar.png