Balk-website.png
Gezonde en gemotiveerde professionals

Bright Vitality

Bright Vitality

Bright Cubes hecht veel waarde aan het welzijn van onze collega’s. Daarom hebben wij het Bright Vitality programma in het leven geroepen, waarin onze kernwaarden verweven zijn. Het programma biedt onze collega’s de mogelijkheid om zich te concentreren op zowel hun psychische als lichamelijke gezondheid. We vullen dit in door middel van diverse initiatieven die gericht zijn op het bevorderen van welzijn en het creëren van een ondersteunende en gezonde werkomgeving. Dit is onze manier om te zorgen voor gelukkige, gezonde en gemotiveerde professionals.

Bright Coaching

Bij Bright Cubes ondersteunen we de gezondheid en welzijn van onze collega's op alle mogelijke manieren. Ons netwerk omvat toegang tot externe specialisten die persoonlijke begeleiding bieden wanneer dat nodig is, zowel in je privéleven als in je professionele carrière. We begrijpen dat het leven uitdagingen met zich meebrengt, dus we hebben deskundigen beschikbaar om te helpen.

We kunnen kunnen onze specialisten ondersteuning bieden bij mentale klachten, zoals individuele sessies met een psycholoog. Ook bieden we hulp bij lichamelijke problemen, want een gezond lichaam is essentieel voor welzijn.

Naast externe specialisten worden onze collega's ook intern begeleid binnen het team, maar we begrijpen dat soms extra professioneel inzicht nodig is. Daarom hebben we externe coaches beschikbaar om te helpen bij professionele groei en ontwikkeling. Zo zorgen we ervoor dat onze medewerkers zich gesteund voelen, zowel persoonlijk als professioneel. Het is onze manier om te investeren in hun succes en welzijn.

Bright Sport

Bij ons staat de de gezondheid en de teamgeest van onze collega’s hoog in het vaandel. Daarom organiseren we ieder kwartaal een organisatiebrede sportdag, een evenement waar we allemaal naar uitkijken. Tijdens deze dag komen een verscheidenheid aan sporten aan bod, variërend van traditionele teamcompetities tot meer avontuurlijke en onconventionele activiteiten. Het hoofddoel van deze sportdag is om samen met collega's actief bezig te zijn, maar ook om de mogelijkheid te bieden om nieuwe sporten uit te proberen.

Deze sportdag bevordert een gezonde levensstijl, maar versterkt de banden tussen Bright Cubes collega's en zorgt voor een positieve en energieke werkomgeving. Het moedigt teamwerk, vriendschap en een positieve houding aan, wat zich vertaalt naar een meer cohesieve en productieve organisatiecultuur. Het is een moment waarop we samen kunnen lachen, plezier hebben en nieuwe interesses ontdekken.

Bright Fitness

Bij Bright Cubes begrijpen we dat veel van ons werk zich afspeelt achter een bureau, in de auto en tijdens vergaderingen. Het gebrek aan fysieke activiteit op de lange termijn kan leiden tot diverse gezondheidsproblemen. Om beweging te stimuleren, bieden we onze collega's de kans om deel te nemen aan ons Bright Fitness programma.

Dit programma is bedoeld om regelmatig bewegen aan te moedigen en het merendeel van de kosten voor het fitnessabonnement wordt door Bright Cubes gedragen. Bovendien regelen we de betaling rechtstreeks via het bruto salaris van de collega, wat resulteert in belastingvoordeel en financiële besparingen voor onze medewerkers.

Ons doel is niet alleen om lichamelijke gezondheid te bevorderen, maar ook om financiële lasten te verlichten en een gezonde levensstijl haalbaar te maken voor iedereen. We investeren in het welzijn van onze collega's, zowel op fysiek als financieel gebied.

Bright Health

We hechten we enorm veel waarde aan het bewustzijn van onze collega's met betrekking tot lichamelijke en geestelijke gezondheid. We koesteren dit bewustzijn door middel van diverse leerzame activiteiten, waaronder onze populaire 'lunch and learn'-sessies en workshops.

Tijdens deze sessies delen we waardevolle kennis en praktische tips over een scala aan gezondheidsthema's. Onderwerpen variëren van fysieke activiteit en stoelmassage tot voedingsadvies en mindfulness. Onze collega's krijgen hierdoor de mogelijkheid om hun kennis te vergroten en nieuwe benaderingen te ontdekken om hun lichamelijke en geestelijke welzijn te verbeteren.

We geloven dat een goed geïnformeerde en gezonde professional niet alleen productiever is, maar ook bijdraagt aan een positieve werkomgeving. Door te investeren in training en bewustzijn willen we een ondersteunende cultuur creëren waarin het welzijn en gezondheid van onze collega's centraal staat.