C0088.MP4.00_00_07_01.Still002.jpg
Balk-website.png
Jouw Partner in IT: Bright Cubes brengt Innovatie en Duurzaamheid samen.

IT Diensten voor Digitale Transformatie en Duurzaam Succes

Bright Diensten

Bright Cubes biedt diensten in een specifieke IT thema’s. Als pioniers in digitale transformatie helpen we organisaties hun systemen en processen te optimaliseren. Ons team van experts begeleidt klanten in deze transitie waarbij kennisoverdracht geborgd wordt binnen de organisatie. We streven naar klanttevredenheid, kwaliteit en langdurige relaties gebaseerd op vertrouwen en kennisdeling.

Bright Cubes onderscheid zich door vanuit een drietal thema’s haar ICT technische en organisatorische diensten te leveren. Door vanuit deze thema’s te acteren verplaatsen onze experts zich beter in de doelstellingen, bedrijfscultuur en kansen van jullie organisatie. Door beter te begrijpen wat deze zijn kunnen we onze technische oplossingen beter aan laten sluiten en kennis en kunde door kennisoverdracht borgen. De thema’s waar onze experts kennis van hebben zijn:

DevOps Processen en technieken

Bij Bright Cubes bieden we uitgebreide DevOps-diensten om uw Go To Market te versnellen en de kwaliteit te verhogen. Ons team van ervaren professionals werkt nauw samen met uw organisatie om een naadloze samenwerking tussen ontwikkeling en operations te creëren. We implementeren automatisering, continue integratie en implementatie, en zorgen voor een robuuste monitoring en feedbackloop. Met behulp van agile methodologieën en geavanceerde tools optimaliseren we uw ontwikkelingsproces, waardoor u sneller naar de markt kunt en uw klanttevredenheid kunt vergroten. Met Bright Cubes als uw DevOps-partner kunt u rekenen op efficiëntie, wendbaarheid en continue verbetering in de digitale wereld.

Data Driven

Data Driven besluitvorming

Bij Bright Cubes bieden we geavanceerde Data Driven diensten om uw organisatie te helpen profiteren van de kracht van data. Ons team van deskundige hoog opgeleide professionals werkt nauw samen met uw bedrijf om datagedreven besluitvorming te bevorderen. We implementeren geavanceerde data-analyse en machine learning technieken om waardevolle inzichten uit uw gegevens te halen. Met behulp van geavanceerde tools en platforms helpen we u bij het verzamelen, opschonen, analyseren en visualiseren van uw gegevens, waardoor u betere zakelijke beslissingen kunt nemen en concurrentievoordeel kunt behalen. Met Bright Cubes als uw partner voor Data Driven diensten kunt u vertrouwen op de kracht van data om uw organisatie naar nieuwe hoogten te brengen.

Verbeteren Duurzaamheid door IT

Bij Bright Cubes bieden we geavanceerde ICT-diensten met een focus op duurzaamheid. Ons team van deskundige ICT-professionals werkt nauw samen met uw organisatie om duurzame ICT-oplossingen te implementeren. We voeren grondige assessments uit om onder andere energieverbruik en CO2 te meten en identificeren mogelijkheden voor efficiëntieverbeteringen. We helpen u bij de overgang naar energiezuinige infrastructuur, zoals cloud computing en virtualisatie. Daarnaast bieden we advies en ondersteuning bij het implementeren van duurzame ICT-processen, zoals Automation, Orchestration, CI/CD processen en verantwoord databeheer. Met Bright Cubes als uw partner voor duurzame ICT-diensten kunt u groenere IT-omgevingen creëren en bijdragen aan een duurzame toekomst.

Dit bieden wij aan als

Afhankelijk het thema waar u aandacht aan wil besteden en de volwassenheid of schaal van de organisatie zijn er verschillende vormen waarin diensten van Bright Cubes afgenomen kunnen worden namelijk:

Advies

Als innovatieve IT-organisatie met hoogopgeleide ICT-specialisten biedt Bright Cubes advies en begeleiding binnen het IT domein. Ons team analyseert uw huidige infrastructuur, platform of softwaresystemen en ontwikkelt op maat gemaakte optimalisatie strategieën en adviezen. We leveren fixed fee advies en trainingen op het gebied van:

 • ICT Duurzaamheid
 • Native Cloud migraties en transities
 • ICT Security
 • Agile werkwijze
 • DevOps technieken en processen
 • Data Analyse en Visualisatie
 • Data Driven besluitvorming

Projecten

Onze ervaren project engineers helpen organisaties bij het implementeren van succesvolle projecten. Hierbij onderscheiden we ons door onze kernwaarden SAMEN. We implementeren innovatieve methodieken en technieken waarbij kennisoverdracht naar uw team en organisatie geborgd wordt. Bright Cubes en haar specialisten neemt vanuit onze eigen Motus opleiding de volgende items mee:

 • Rapportage op basis van toegevoegde waarde
 • Inbreng van duurzaamheid als mogelijke KPI
 • Integrale kennisoverdracht naar klant
 • Borging veiligheid en kwaliteit

Consultancy

Door gebruik te maken van onze consultancy diensten krijgen organisaties directe toegang tot onze hooggekwalificeerde IT-experts. Met deze dienstverlening bieden we organisaties flexibiliteit aan. We passen de inzet van onze experts aan op basis van de specifieke behoeften van het project.

 • Bijstaan van teams tijdens piektijden
 • Invullen van ontbrekende kennis
 • Integrale kennisoverdracht naar klant
 • Leveren van een frisse blik
 • Professionaliseren van ICT-teams

Trainingen

Onze gecertificeerde trainers staan organisaties bij in het verhogen van hun interne kennis niveau. Door zowel theoretische kennis en praktijkervaring te combineren wordt het maximale resultaat voor uw organisatie behaald. 

 • Hoogwaardige en gecertificeerde trainers
 • Theoretische fundering gecombineerd met lessons learned uit de praktijk
 • Kleinschalige groepen met individuele aandacht
Lees meer

Benieuwd hoe we je kunnen helpen?

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie of team. Wij nemen graag de tijd om ons te verdiepen in jullie vraag, kans of problematiek waarna we samen kijken welke vorm van dienstverlening het beste past. Omdat we onze organisatie flexibel hebben ingericht zijn we ook bereid om buiten deze kaders te kijken om elkaar te kunnen helpen.

Alex-ZA-min.png

Alex Verstappen - Directielid

Neem contact op met mij. Ik ben bereikbaar op alex.verstappen@brightcubes.nl. Je kunt natuurlijk ook het formulier invullen.