MONITORING & ANALYTICS

Door onder andere de adoptie van microservices en container technieken groeit het aantal te monitoren assets exponentieel. Conventionele monitoring methodes voldoen niet meer binnen deze omgevingen. Bright Cubes helpt u bij met definiëren en implementeren van een data-driven monitoring en analyse strategie. Een data-driven strategie waarbij waarde wordt opgebouwd en creatieve correlaties uw bedrijfsvoering optimaliseren.

AUTOMATION & ORCHESTRATION

Het ontwikkelen en leveren van applicaties en services in productie moet steeds sneller. Daarbij moet de kwaliteit en beheersbaarheid geborgd zijn. Bright Cubes helpt u door middel van het inzetten van vergaande vormen van automation en IT orchestration om te voldoen aan deze eisen.

CLOUD MANAGEMENT

Ondersteuning nodig bij het ontwerpen, implementeren of migreren van uw “multi”-cloud strategie. Bright Cubes heeft professionals in dienst die u zowel strategisch, tactisch als operationeel helpen bij het bouwen van deze platformen. We zijn op de hoogte van de nieuwste cloud diensten en services en zetten deze creatief in om uw doelstellingen te realiseren.