DATA ENGINEERING & APPLICATIONS

Data verzamelen kan iedereen. Maar de juiste data verzamelen? Doet bijna niemand. Natuurlijk focussen data engineers zich op de dataverwerkende processen, maar anno nu is meer specialistische kennis nodig. Het gaat bij dataverzameling om actualiteit en snelheid. Complexiteit en diversiteit spelen een belangrijke rol. Dat vraagt om een bepaalde verwerkingskracht. Spark, Elastic (ELK) of Splunk, gebruikmaken van gedistribueerde databases of een Blockchain? Onze experts weten het antwoord. En meer.

AI & MACHINE LEARNING

De mogelijkheden voor Artificial Intelligenge en Machine Learning technieken liggen binnen jullie handbereik met onze Intelligent Systems. Onze Intelligent Systems helpen bij de versnelling en optimalisatie van jullie processen. Dat is geen toekomst. Dat is nu. Software die zelfstandig kan beredeneren en problemen kan oplossen. Die de eigen performance kan verbeteren. In combinatie met de juiste data is dit dé slag die jullie nodig hebben om de toekomst naar voren te halen.

DATA SCIENCE

Data lezen en er waarde uit halen. Doorgronden. Verbanden leggen. Inzichten krijgen. Voorspellingen doen. Innoveren. Data uit bestaande processen, ketens en producten geeft hier input voor. Bright Cubers passen data-analyse en machine learning toe op jullie data zodat jullie beslissingen zo ver data driven zijn, dat jullie business intelligentie naar topniveau stijgt.