SOFTWARE DESIGN

Vaak willen ontwikkelaars meteen aan de slag om zo snel mogelijk waarde op te leveren. Toch weten we als geen ander dat een goed design veel voordelen kan opleveren. Uiteindelijk verdiend de tijd die je steekt in het design zichzelf weer terug. Het vergroot onder andere de bruikbaarheid en onderhoudbaarheid.

SOFTWARE DEVELOPMENT

Onze ontwikkelaars bouwen software en systemen om allerlei problemen op te lossen. Wij steken veel tijd in het schaalbaar, betrouwbaar en onderhoudbaar maken van onze software. Onze ontwikkelaars weten dat het niet alleen meer draait om Frontend of Backend. Ze zijn gespecialiseerd op hun werkgebied, maar denken actief mee op andere vlakken (DevOps, Data Intelligence).

SOFTWARE ARCHITECTUUR

Er is een verschuiving gaande van grote monolieten applicaties naar microservice applicaties. Software architecturen zijn tegenwoordig gefocust op het ultra schaalbaar zijn, zonder in te leveren op prestatie en beschikbaarheid. Bright Cubes helpt bij het uitdenken, ontwikkelen en onderhouden van deze gedistribueerde systemen.