C0088.MP4.00_00_07_01.Still002.jpg
Balk-website.png
Ontdek wat het betekent om een Bright Mind te zijn

Verken onze Kennisgebieden

De Kennisgebieden binnen Bright Cubes

Bright Minds werken in ons KennisThuis en staan voor passie voor IT, samenwerking, vooruitstrevendheid en vakkundigheid. Een Bright Mind is een kei in zijn vakgebied, een gezellige collega, gretig om kennis op te doen en te delen. Kijkt naar de horizon, spot nieuwe ontwikkelingen en vraagt zich af: “Hoe pas ik dit toe en what’s next? Hoe maak ik voor mezelf, mijn collega’s en mijn klanten net dat verschil?” Ben jij ook een Bright Mind en wil je werken met de beste en gezelligste collega’s van Nederland? Wil je werken aan innovatieve projecten voor de top 500 organisaties in Nederland? Een Bright Mind worden op een van onze vakgebieden? Samen “engineeren” we jouw ambitie. Hoe we dat doen?

Cloud Native

Het ontwikkelen en migreren naar Cloud Native Technology is een complexe taak die een unieke aanpak vereist. Wij begrijpen dat geen enkele organisatie hetzelfde is, en dat is precies waar onze motivatie vandaan komt. Wij ontwikkelen Cloud Native toepassingen en infrastructuur waarbij we gebruik maken Microsoft Azure, Amazon AWS en Google Cloud Platform. Ons proces is grondig en holistisch, waarbij we rekening houden met alle aspecten, van technologische prestaties tot budgettaire overwegingen. We zijn er trots op dat we organisaties kunnen helpen bij het lanceren van nieuwe systemen en platformen die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van beveiliging, prestaties en duurzaamheid. Samenwerken met ons betekent dat uw Cloud platform klaar is voor de toekomst.

Lees meer

Data Intelligence

Stel je voor dat alle data binnen jullie organisatie naadloos wordt gecombineerd. Heb je enig idee welke immense kracht dat kan ontketenen en welke impact het kan hebben op jullie positie binnen de markt? Data Intelligence is de heilige graal van deze digitale tijdperk. De Machine Learning Engineers, Data Engineers en Data Scientists van Bright Cubes zijn de sleutel tot het ontgrendelen van deze kracht en jullie organisatie volledig data-gestuurd te maken. Met onze begeleiding en technologische knowhow van onder andere DataBricks, Microsoft Azure Datafactory, Apache Spark, Splunk en Elastic kunnen jullie data benutten als geen ander. Dit alles resulteert in ongekende inzichten, verbeterde besluitvorming en een concurrentievoordeel dat jullie onderscheidt. Samen kunnen we de weg banen naar succes in het tijdperk van data-driven innovatie.

Lees meer

Security en Compliance

Het mitigeren van de beveiligingsrisico's voor bedrijfsprocessen is cruciaal in een tijd waarin de dreiging van cybercriminaliteit voortdurend toeneemt. Organisaties worden gedwongen serieus na te denken en te handelen. Het gebruik van IT-automatisering, orchestratie en geavanceerde technologieën zoals machine learning en kunstmatige intelligentie wordt steeds essentiëler in de context van cybersecurity. Security Specialisten bij Bright Cubes benaderen security en compliance holistisch, in onze aanpak wordt onder ander rekening gehouden met het technische, organisatorische en procesmatige aspect van beveiliging. Met deze benadering kunnen we de beveiliging van jouw organisatie op intelligente en proactieve wijze versterken, zodat je voorbereid bent op de uitdagingen van de moderne digitale wereld en je gegevens en processen veilig kunt stellen.

Lees meer

Software Development

Wil je nu al klaar zijn voor de toekomst? Ons team van developers zijn gedreven innovators die zich richten op de ontwikkeling van software-oplossingen zonder de bedrijfsdoelen uit het oog te verliezen. Wij ontwikkelen met bewezen back-end talen zoals Microsoft .NET en Java en front-end frameworks zoals Angular en React. We creëren met name Cloud Native applicaties in Microsoft Azure en Amazon AWS waarbij we gebruik maken van de nieuwste achterliggende technieken. Denk hier onder andere aan Kubernetes, Microservices, Docker, Kafka, Serverless. Door onze expertise op het gebied van software development en deze onderliggende technieken verkleinen we de time to market, verhogen we de kwaliteit en schaalbaarheid. We je helpen om je concurrentie een stap voor te blijven, efficiënter te opereren en nieuwe kansen te benutten.

Lees meer