Balk-website.png
Expertise in Software Development: "the Full Stack"

Toekomstbestendige Software op maat

Software Development

Ontdek de kracht van softwareontwikkeling met onze expertise. Wij helpen organisaties groeien en innoveren door middel van software. Onze focus ligt op het toepassen van moderne technieken en de nieuwste trends, zoals het bouwen van efficiëntere en schaalbaardere applicaties. Met oog voor best practices streven we naar betrouwbare, schaalbare en toekomstbestendige oplossingen. Of je nu geïnteresseerd bent in geavanceerde technologieën zoals cloud computing, serverless, full stack development, microservices of cross-platform ontwikkeling, onze experts hebben de ervaring om je naar succes te leiden.

Software Architectuur

Wij begrijpen de kracht van diverse softwarearchitectuurbenaderingen en -technieken en hoe ze bijdragen aan het ontwerpen van robuuste en flexibele softwareoplossingen. Bij ons concentreren we ons op een breed scala aan architecturale principes, van monolithische tot microservices, van Clean Architecture tot serverless, en event-driven architecture. We begrijpen dat er geen one-size-fits-all benadering is voor het ontwerpen van software, en we helpen organisaties bij het kiezen van de juiste architectuur op basis van hun specifieke behoeften en doelen. Onze experts bieden inzicht in het scheiden van verantwoordelijkheden, minimaliseren van afhankelijkheden, en het verbeteren van kwaliteitsindicatoren zoals testbaarheid en uitbreidbaarheid. Ontdek hoe wij softwarearchitectuur voor jou kunnen laten werken en als enabler kunnen inzetten voor flexibiliteit, groei en innovatie.

architecture
Full Stack

Full Stack development

Bij ons omarmen we de Full Stack mindset in softwareontwikkeling, waarbij we verder kijken dan alleen frontend en backend. We richten ons op de gehele keten, van het ontwerpen van boeiende gebruikersinterfaces met React en Angular tot het bouwen van robuuste backends met Java, .NET en Python. Onze expertise strekt zich uit tot cloudplatforms zoals AWS en Azure, containerisatie met Kubernetes en Docker, en naadloze CI/CD-implementaties. Met onze holistische aanpak helpen we organisaties om end-to-end oplossingen te creëren die schaalbaar, betrouwbaar en toekomstbestendig zijn. Ontdek hoe wij de volledige softwareontwikkelingscyclus transformeren met onze full stack benadering.

Python

Becoming Serverless

Bij ons begrijpen we dat Serverless geen doel op zich is, maar eerder een strategische benadering van softwareontwikkeling. Ons 'Becoming Serverless' belicht de evolutie van traditionele server-based applicaties naar een gedecentraliseerde, schaalbare en kostenefficiënte architectuur. We verkennen hoe je technieken zoals Serverless computing integreert in jouw ontwikkelingsproces, waarbij we technologieën zoals AWS Lambda, Azure Functions en meer benutten. Ontdek hoe deze benadering de ontwikkeling vereenvoudigt, schaalbaarheid verbetert en operationele kosten verlaagt. We delen inzichten en best practices om je te helpen de voordelen van Serverless te maximaliseren in het moderne softwareontwikkelingslandschap.

Serverless

Heb jij interesse om deel uit te maken van ons Software team?

Als jij net zo enthousiast bent over onze visie als wij, en je graag deel wil uitmaken van ons team, nodigen we je van harte uit om een kijkje te nemen bij onze vacatures. Momenteel hebben we diverse openstaande rollen binnen ons Software team. Wij staan te popelen om in contact te komen met jou!