Embedded Software Engineer.

Werken met de meest innovatieve technieken en afwisselende projecten. Wil je leren door constant uitgedaagd te worden, om vernieuwend te zijn en buiten de kaders te denken. Ben jij geïnteresseerd in disruptive technieken zoals 3D printing en Artificial Intelligence? Dan weten wij waar je moet zijn.

Locatie

 • Amsterdam
 • Rotterdam
 • Den Haag
 • Utrecht
 • Eindhoven

Functie

Als embedded software engineer ben je betrokken bij projecten op zowel grote als kleine schaal. De looptijd van de projecten varieert tussen de twee maanden tot een jaar. Je werkt op locatie bij de klant in vaste teams, om jezelf te blijven ontwikkelen wordt regelmatig gerouleerd qua samenstelling en het type project. Op deze manier blijf jij je technische kennis uitbreiden en jezelf door ontwikkelen.

Er wordt in de teams gewerkt op basis van Scrum en je krijgt te maken met Agile-methodologieën en ontwikkeltools. Er wordt flexibiliteit van je verwacht en je krijgt dan ook te maken met meerdere meerdere talen zoals C, C++, Pyhon, etc. Que hardware en DevOps tooling worden veel verschillende varianten gebruikt. Je hoeft niet met dit alles al ervaring te hebben. Zolang je bekend bent met dergelijke tooling en en je bereid bent de gebruikte varianten te leren kom je in aanmerking komen voor de functie. Wij zijn vooral op zoek naar een leergierige collega met een open en gedreven mindset.

Functie eisen

Je hebt een goed opleidingsniveau en bent een kei in de onderstaande of vergelijkbare technieken en processen of je bent steengoed in enkele technieken en je wilt je graag verder ontwikkelen.

 • Een afgeronde HBO/WO-opleiding richting Informatica of computer science;
 • Uit jouw werkervaring blijkt een duidelijke expertise in C, C++;
 • Kennis van meerdere hardware platformen;
 • Affiniteit met elektronica en of machinebouw;
 • Je bent vertrouwd met het gebruik van source control en issue tracking software;
 • Kwaliteit en resultaat gedreven;
 • Technisch sterk onderlegt en communicatief vaardig;
 • Hecht waarde aan kennisdeling en vindt het leuk je eigen kennis te delen door middel van blogs, meetups of groepen waarin je actief bent;
 • Ervaring met Scrum en Agile methodologieën zijn een pluspunt;
 • Innovatieve drive en passie voor softwareontwikkeling;
 • Je bent klantgericht en beschikt over een proactieve houding;
 • Een gezonde dosis humor;
 • Talent om zowel zelfstandig als in teamverband te functioneren;
 • Je beseft dat de ontwikkelingen niet stilstaan en bent bereid mee te groeien met de markt;

Organisatie

Bright Cubes is een “kennisthuis” voor creatieve en ambitieuze IT-consultants en opdrachtgevers. Wij werken met passie en creativiteit aan grensverleggende dienstverlening, waarmee wij voor onze opdrachtgevers een IT-ecosysteem creëren en onderhouden dat waarde toevoegt en organisaties versnelt in een veranderende wereld. Het IT-ecosysteem van de toekomst is niet alleen faciliterend, maar juist steeds meer richtinggevend aan bedrijven.

Bij de variërende technologische projecten komt een grote mate van complexiteit en creativiteit kijken. Belangrijk voor de functie van Software Engineer is dat je het uitdagend vindt om met afwisselende technieken te werken. Omdat innovatie zo centraal staat wordt veel aandacht besteed aan kennisdeling, training en groei op technisch vlak.

Aanbod

 • Marktconform of hoger salaris;
 • Leaseauto of autovergoeding;
 • Direct een vast contract, dus geen tijdelijk contract;
 • Trainingsbudget voor hard en soft skills;
 • Pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen;
 • Laptop;
 • Maandelijkse telefoonvergoeding;
 • Je eigen blog- en GitHub omgeving;
 • Kennisdeling, brainstormsessies en uitjes met collega’s;
 • Werken met inspirerende en ervaren collega’s;
 • Open en creatieve cultuur, geen hiërarchische werksfeer;
 • Inbreng op alle vlakken van de organisatie wordt geapprecieerd en serieus genomen;

Inlichtingen of solliciteren

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Bel 088- 81 81 100 en vraag naar Alex Verstappen of Bastiën Tielen of stuur jouw gegevens of cv naar info@brightcubes.nl