Microsoft Cloud Engineer.

Werken met de meest innovatieve technieken en afwisselende projecten. Wil je leren door constant uitgedaagd te worden, om vernieuwend te zijn en buiten de kaders te denken. Ben je geïnteresseerd in Public, Private en Hybride Cloud Solutions? Ben je graag bezig met vernieuwende management platformen, containers en andere disruptieve technieken. Dan weten wij waar je moet zijn.

Locatie

 • Amsterdam
 • Rotterdam
 • Den Haag
 • Utrecht
 • Eindhoven

Functie

Als Microsoft Cloud Engineer ben je betrokken bij complexe migratie en of optimalisatie projecten bij onze klanten. Je bent onderdeel van multidisciplinaire transitie teams en brengt projecten tot een succesvol einde. De looptijd van de projecten varieert tussen de twee maanden tot een jaar. Je werkt op locatie bij de klant in principe in vaste teams, maar om jezelf te blijven ontwikkelen wordt regelmatig gerouleerd qua samenstelling en het type project. Op deze manier blijf jij je technische kennis uitbreiden en jezelf door ontwikkelen.

In deze teams worden veel verschillende tools gebruikt. Je hoeft niet met alles al ervaring te hebben, zolang je bekend bent met dergelijke tooling en de werkwijze en je bereid bent de gebruikte varianten te leren kom je in aanmerking voor de functie. Wij zijn vooral op zoek naar leergierige collega’s met een open en gedreven mindset.

Functie eisen

De ideale Microsoft System Cloud Engineer herkent zich in de volgende functie-eisen:

 • Een afgeronde HBO/WO opleiding;
 • MCSA (Office 365, Azure) of de wil deze snel te behalen.
 • Je hebt kennis van Microsoft-System Center producten in het algemeen;
 • Goede scripting kennis (Powershell of vergelijkbare tooling);
 • Kennis van Microsoft Azure;
 • Kennis van storage- en SQL- clustering;
 • Bij voorkeur kennis van MS security producten;
 • Bij voorkeur kennis van Puppet, Chef, Splunk of vergelijkbare DevOps tools;
 • Je bent klantgericht en beschikt over een proactieve houding;
 • Je beschikt over goede communicatieve kwaliteiten, een gezonde dosis humor en het talent om zowel zelfstandig als in teamverband te functioneren.
 • Je beseft dat de ontwikkelingen niet stilstaan en bent bereid mee te groeien met de markt.

Organisatie

Bright Cubes is een “kennisthuis” voor creatieve en ambitieuze IT-consultants. Wij werken met passie en creativiteit aan grensverleggende dienstverlening, waarmee wij voor onze opdrachtgevers een IT-ecosysteem creëren en onderhouden dat waarde toevoegt en organisaties versnelt in een veranderende wereld. Het IT-ecosysteem van de toekomst is niet alleen faciliterend, maar juist steeds meer richtinggevend aan bedrijven.

Bij de variërende technologische projecten komt een grote mate van complexiteit en creativiteit kijken. Belangrijk voor de functie van DevOps Engineer is dat je open staat en het uitdagend vindt om met afwisselende technieken te werken. Omdat innovatie zo centraal staat wordt veel aandacht besteed aan kennisdeling, training en groei op technisch vlak.

Aanbod

 • Marktconform of hoger salaris;
 • Leaseauto of autovergoeding;
 • Direct een vast contract, dus geen tijdelijk contract;
 • Trainingsbudget voor hard en soft skills;
 • Pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen;
 • Laptop;
 • Maandelijkse telefoonvergoeding;
 • Je eigen blog- en GitHub omgeving;
 • Kennisdeling, brainstormsessies en uitjes met collega’s;
 • Werken met inspirerende en ervaren collega’s;
 • Open en creatieve cultuur, geen hiërarchische werksfeer;
 • Inbreng op alle vlakken van de organisatie wordt geapprecieerd en serieus genomen;

Inlichtingen of solliciteren

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Bel 088- 81 81 100 en vraag naar Alex Verstappen of Bastiën Tielen of stuur jouw gegevens of cv naar info@brightcubes.nl