Per 1 mei komt Roel Koemeester het team van Bright Cubes versterken. Roel heeft meerdere jaren ervaring als Java Developer in grote en complexe omgevingen. Daarnaast heeft hij ruime ervaring met onder andere Microservices, DevOps en Continuous Integration.

 Roel is goed thuis in onder andere Java, Scala, Jenkins, Kubernetes, AWS en tal van aanpalende technieken, programmeertalen, frameworks en tools. Daarnaast heeft hij een afgeronde HBO-opleiding Information and Communication Technology.

 Hij start bij Bright Cubes om zijn kennis en ervaring verder uit te breiden en te delen samen met nieuwe collega’s. Roel is een gedegen developer, met kennis en ervaring in een brede context.

 Wij wensen Roel veel succes en plezier bij Bright Cubes!

 Ben jij ook een IT-professional die zich breder wil ontwikkelen? Neem dan contact met ons op. Telefoon: 088-81 81 100 E-mail:Alex.Verstappen@brightcubes.nl