Gisteravond heeft Stijn Vet, Consultant bij Bright Cubes, ons ons een kijkje gegeven in de wereld van Automated Testing, de opzet van testmethodieken, de ontwikkeling hiervan de afgelopen jaren en de tools die het mogelijk maken om steeds effectiever automatisch te testen. Wanneer kies je voor welke aanpak en voor welke tooling? Hoe werken business, developers, testers en infrastructuur samen en hoe verschilt de aanpak binnen verschillende organisaties?

Ook heeft Stijn laten zien hoe je automated tests in de praktijk opzet en wat er mis kan gaan.Met name een stuk discussie over de verschillende manieren van aanpak en de rol van testers, versus developers maakte de avond compleet.

 

Bright Cubes kijkt terug op een zeer geslaagde en vooral leuke workshop en hoopt nog vele malen vaker de expertise met elkaar te kunnen delen. Op deze manier kan iedere collega zijn/haar kennisgebied verbreden en profiteren we van elkaars specialismen.

Ben jij ook een ambitieuze IT-professional die persoonlijke aandacht hoog in het vaandel heeft staan? Dan is Bright Cubes de ideale werkgever om je carrière van nieuw elan te voorzien. Neem snel contact op en wie weet is er een match!

Wil jij onze volgende workshop bijwonen? Blijf ons dan actief volgen op Meetup, Facebook, LinkedIn en op onze website!

 Bedankt voor het delen van je kennis Stijn!