Op 30 mei verzorgd Bright Cubes een workshop over “Polymer framework versus…”. Polymer is een front-end techniek om web-componenten te ontwikkelen die herbruikbaar zijn en prestatiewinst opleveren en die onderhoud makkelijk maakt.

Tijdens deze workshop leer je wat de voordelen zijn van Polymer t.o.v. andere frameworks en hoe Polymer in de basis functioneert. Daarnaast gaan we een basis template in Polymer maken, waarna je hier zelf je eigen invulling aan kunt geven.

 

 

Uw spreker:

Deze kennissessie wordt verzorgd door Amar Doekhie, Consultant bij Bright Cubes.

 

Tijdens deze avond worden de volgende onderwerpen besproken:

– Introductie in Polymer.

– Waarom kiezen voor Polymer en bijvoorbeeld niet voor React of Angular?

– Hoe werkt het?

 

Programma – woensdag 30 mei:

17:30 – 18:00: Ontvangst

18:00 – 19:30: Workshop Polymer

19:30 – 21:00: Buffet + Borrel

 

Locatie:

Fletcher Hotel Nieuwegein

Buizerdlaan 10

3435 SB Nieuwegein

 

Aanmelden?

Lijkt het jou leuk om bij deze workshop aanwezig te zijn? Meld je dan nu aan via info@BrightCubes.nl.

 

Bright Cubes en kennisdeling

Bright Cubes is doorlopend bezig met de persoonlijke ontwikkeling en begeleiding van de medewerkers. Kennisdeling is daar een belangrijk onderdeel van. Ben jij een IT-er in hart en nieren die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, en houdt van een professionele en open omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bright Cubes is continu op zoek naar nieuwe collega’s die ons gestaag groeiende topteam komen versterken.