Vanaf 22 mei is Kyra van de Valk ons team komen versterken als interne consultant op diverse gebieden als HR, Marketing, Sales, en Office Management.

Kyra heeft in januari haar opleiding International Business and Management Studies aan Fontys  Hogescholen Eindhoven succesvol afgerond. Binnen dit programma, heeft zij deelgenomen aan een uitwisselingsprogramma en Marketing & Sales stage in Zuid-Korea. Gedurende haar afstudeerstage als Project Manager bij Philips Lighting is zij in aanraking gekomen met IT-services en heeft hier een interesse in ontwikkeld. Kyra is dan ook heel enthousiast om hier binnen Bright Cubes meer over te leren!

Door kennis op te bouwen over de verschillende processen binnen Bright Cubes hoopt zij genoeg ervaring te vergaren om de consultancy wereld in te gaan. Kyra heeft ontzettend veel zin om Bright Cubes verder te helpen groeien en daarvoor alles uit de kast te halen!

Wij wensen Kyra heel veel succes en plezier bij Bright Cubes!

Ben jij ook een IT-professional die zich breder wil ontwikkelen? Neem dan contact met ons op. Telefoon: 088-81 81 100 E-mail: Alex.Verstappen@brightcubes.nl