Start Maikel PalmPer 1 oktober is Maikel Palm ons interne team komen versterken. Maikel gaat als Business Development Manager meewerken aan de groei en het succes van Bright Cubes. Vanuit onze locatie in Amsterdam gaat hij zich richten op het uitbreiden van zijn netwerk aan IT-toppers en de meest innovatieve klanten. Als ervaren manager en commerciële topper heeft Maikel de afgelopen jaren bij andere IT-consultancy organisaties meegewerkt aan hun succesvolle groei.

Als mensen-mens helpt Maikel graag onze eigen collega’s met de leukste opdrachten en een stuk persoonlijke begeleiding. Als Business Development Manager gaat Maikel zich richten op de acquisitie van vooraanstaande klanten in heel Nederland met de meest spraakmakende projecten voor onze consultants.

Maikel heeft een HBO-achtergrond in Commerciële Economie.  Als persoon is hij optimistisch, energiek en zeer empathisch met een gezonde dosis humor.

Wij wensen Maikel veel succes en plezier bij Bright Cubes!

Ben jij een IT-professional of commerciële topper die zich breder wil ontwikkelen? Neem dan contact met ons op. Telefoon: 088-81 81 100 E-mail: Alex.Verstappen@brightcubes.nl