Per 1 november komt Marloes de Krom uit Bergen op Zoom het team van Bright Cubes versterken. Marloes heeft meerdere jaren ervaring als Full-Stack .Net Developer in complexe commerciële omgevingen. Daarnaast heeft ze ervaring met diverse front-end technieken, waaronder Javascript en bijbehorende frameworks, maar ook diverse DevOps tools en verschillende databases.

Marloes is goed thuis in onder andere C#, ASP.NET, Javascript, Angular 4 en 5, React, HTML5, CSS, SQL en tal van aanpalende technieken, programmeertalen, frameworks en tools. Daarnaast heeft zij een HBO-opleiding Netwerkbeheer gevolgd.

Marloes start bij Bright Cubes om haar kennis en ervaring verder uit te breiden en te delen samen met nieuwe collega’s. Marloes is een gedegen developer, met kennis en ervaring in een brede context.

Wij wensen Marloes veel succes en plezier bij Bright Cubes!

Ben jij ook een IT-professional die zich breder wil ontwikkelen? Neem dan contact met ons op. Telefoon: 088-81 81 100 E-mail: Alex.Verstappen@brightcubes.nl