Bright Cubes Workshop Topconsultant

Gisteren heeft Jasper Post ons een meegenomen in het succes dat je kan bereiken als consultant bij een klant. Hoe haal je het beste uit jezelf en hoe haal je het mooiste uit je project?  Jasper heeft aan de hand van cases, voorbeelden en polls laten zien wat de meest voorkomende valkuilen binnen consultancy zijn en hoe je hier in de praktijk mee omgaat. Vanuit onze collega’s hebben we tal van ervaringen en tips met elkaar gedeeld.

We hebben wederom een leuke workshop gehad en een hoop geleerd. Op deze manier kan iedere collega iets leren over zijn eigen succes en plezier in consultancy.

Ben jij ook een ambitieuze IT-professional die persoonlijke aandacht hoog in het vaandel heeft staan? Dan is Bright Cubes de ideale werkgever om je carrière een boost te geven. Neem snel contact op en wie weet ben jij straks deel van het leukste team van Nederland!

Wil jij onze volgende workshop bijwonen? Blijf ons dan actief volgen op Meetup, Facebook, LinkedIn en op onze website!

Bedankt voor het delen van je kennis Jasper!