Start DevOps Engineer Peter Notenboom

Peter Notenboom uit Heemskerk is op 11 februari gestart bij Bright Cubes. Peter heeft een achtergrond in DevOps, Back-end development, automation en CI/CD. In de afgelopen jaren heeft hij als CI/CD- en DevOps engineer gewerkt in complexe omgevingen, gebaseerd op onder andere Linux, AWS, Azure en PHP, waar hij vanuit de back-end systemen met elkaar verbindt via API’s REST en SOAP.

Daar heeft hij ook ervaring opgedaan met technieken als Python, Red Hat, Ubuntu, Debian, New Relic, Zabbix en Nagios. Daarnaast heeft hij ervaring met programmeertalen als PHP, Javascript, C# en Java en software frameworks als Node.Js, JQuery en Laravel . Hij heeft een afgeronde HBO-opleiding Information Technology.

Peter is een senior technisch specialist die gelooft in development en de achterliggende modellen en die kwaliteit en eenvoud verkiest boven kwantiteit.

Wij wensen Peter heel veel succes en plezier bij Bright Cubes!

Ben jij ook een IT-professional die zich breder wil ontwikkelen? Neem dan contact met ons op! Telefoon: 088-81 81 100 E-mail: Alex.Verstappen@BrightCubes.nl