Bright Cubes Workshop GraphQL

Op woensdag 13 maart verzorgt Bright Cubes een workshop over GraphQL. Deze API-query language is ontwikkeld door Facebook en wordt gepromoot als alternatief voor REST. Maar waarom zou je er gebruik van maken? Is het alleen voor hippe bedrijven uit Silicon Valley? Moet je alles zelf doen of bestaan er ook cloud native oplossingen? Hebben niet-JavaScript-fanboys er ook iets aan?

 

In deze workshop zal antwoord worden gegeven op al deze vragen, zullen use cases aangehaald worden voor zowel greenfield- als legacy projecten en zal een interactieve demo worden gegeven die geen MacBook Pro of hipsterkapsel vereist.

 

Uw spreker:

Deze kennissessie wordt verzorgd door Jasper Stam, Consultant bij Bright Cubes.

 

Tijdens deze avond worden de volgende onderwerpen besproken:

•          Nadelen van REST

•          Core principles van GraphQL

•          GraphQL in verschillende architectuurplaatjes

•          Een handson demo

•          Bright Cubes @ GraphQL Europe 2018

 

Programma – woensdag 13 maart:

17:30 – 18:00: Ontvangst met een kleine warme hap

18:00 – 19:30: Workshop

19:30 – 21:00: Buffet + Borrel

 

Locatie:

Fletcher Hotel Nieuwegein

Buizerdlaan 10

3435 SB Nieuwegein

 

Aanmelden?

Lijkt het jou leuk om bij deze workshop aanwezig te zijn? Meld je dan nu aan via info@BrightCubes.nl.

 

Bright Cubes en kennisdeling

Bright Cubes is doorlopend bezig met de persoonlijke ontwikkeling en begeleiding van de medewerkers. Kennisdeling is daar een belangrijk onderdeel van. Ben jij een IT-er in hart en nieren die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, en houdt van een professionele en open omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bright Cubes is continu op zoek naar nieuwe collega’s die ons gestaag groeiende topteam komen versterken.