Afgelopen woensdag hebben we ons verdiept in de wereld van GraphQL. Jasper Stam, consultant bij Bright Cubes heeft laten zien hoe GraphQL werkt, hoe het functioneert in verhouding tot vergelijkbare technieken en wat de voor- en nadelen zijn. Hoe pas je GraphQL toe in een architectuur? Hoe staat GraphQL in verhouding tot REST? Daarnaast heeft Jasper een handson demo verzorgd.

We hebben wederom een leuke workshop gehad en een hoop geleerd. Op deze manier kan iedere collega iets leren over zijn eigen succes en plezier in consultancy.

 

Ben jij ook een ambitieuze IT-professional die persoonlijke aandacht hoog in het vaandel heeft staan? Dan is Bright Cubes de ideale werkgever om je carrière een boost te geven. Neem snel contact op en wie weet ben jij straks deel van het leukste team van Nederland!

Wil jij onze volgende workshop bijwonen? Blijf ons dan actief volgen op Meetup, Facebook, LinkedIn en op onze website!

Bedankt voor het delen van je kennis Jasper!