Start Cloud DevOps & Java Consultant Jasper Mennink

Jasper Mennink uit Eindhoven is per 1 april bij Bright Cubes gestart als Senior Cloud DevOps & Java Consultant. Jasper heeft jarenlang ervaring als Senior Java Developer en heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld richting DevOps en Cloud met, naast de Java stack, met name focus op onder andere AWS, Kubernetes, Terraform, Cloudformation, Ansible en Puppet. Jasper heeft een afgeronde opleiding HBO Informatica, aangevuld met diverse universitaire technische opleidingsonderdelen. Hij wil zich bij Bright Cubes verder gaan ontwikkelen richting DevOps en Cloud en met zijn kennis en ervaring bij diverse klanten complexe omgevingen bouwen en hierover adviseren.

 

Wij wensen Jasper heel veel succes en plezier bij Bright Cubes!

Ben jij ook een IT-professional die zich breder wil ontwikkelen? Neem dan contact met ons op! Telefoon: 088-81 81 100 E-mail: Alex.Verstappen@BrightCubes.nl