Start Ton Habraken Senior Java Developer

Ton Habraken uit Zeeland is per 15 augustus bij Bright Cubes gestart als Senior Java Developer. Ton heeft jarenlang ervaring binnen de Java stack, met focus op Java SE en Java EE tot en met versie 8 en verwante frameworks zoals Spring en Hibernate. Daarnaast is hij goed thuis in Javascript en gerelateerde frameworks, diverse testing tools, zoals Cucumber, Selenium, JUnit en Mockito en databases, waaronder Oracle, MySQL, PostgresSQL en MongoDB. Ton is ervaren in complexe omgevingen, waar DevOps, Microservices en CI/CD een belangrijke rol spelen.

 

Ton heeft een afgeronde opleiding HBO Informatica, aangevuld met diverse vakgerichte trainingen. Hij wil zich bij Bright Cubes verder gaan ontwikkelen en met zijn kennis en ervaring bij diverse klanten complexe omgevingen bouwen en hierover adviseren.

 

Wij wensen Ton heel veel succes en plezier bij Bright Cubes!

 

Ben jij ook een IT-professional die zich breder wil ontwikkelen? Neem dan contact met ons op! Telefoon: 088-81 81 100 E-mail: Alex.Verstappen@BrightCubes.nl