Business & Analytics

Cloud, BigData, Internet of Things; Maak de stap van CAPEX naar OPEX, van data naar informatie, van connected devices naar geïntegreerd IT ecosysteem. Van IT kostenreductie naar IT als business accelerator. Wij helpen u van trend naar strategie.

IT Architecture


Wilt u van investeringskosten naar operationele kosten. Van traditionele IT naar Cloud, vertaling van analytics naar IT beslissingen. IT als ecosysteem binnen een organisatie. Gereed zijn voor Internet Of Things. Onze architecten helpen u met een stabiele en toekomstgerichte architectuur.

Data Analytics & BI


BigData bevat kansen voor efficiëntie, inzicht en innovatie. Met specialisten op het gebied van data mining, analyse en vertaling naar uw business strategie helpt Bright Cubes u deze kansen te ontdekken, inzichtelijk te maken en benutten.

Project Management & Scrum


Het succes van projecten en ontwikkeltrajecten wordt bepaald door een heel team. Een goede projectleider, scrum master of agile manager is hierbij cruciaal. Bright Cubes heeft de juiste expertise om technische teams te laten excelleren.

Contact

Bedankt voor uw interesse,
we helpen u graag verder!


Bright Cubes B.V.

High Tech Campus 32
5656AE Eindhoven
Tel.: (+31) 088 81 81 100
Email: info@BrightCubes.nl
KvK: 66239516


Social media

Naam

Email

Onderwerp

Uw bericht

Door op verzenden te klikken bevestig je akkoord te gaan met de privacy voorwaarden.