Over Bright Cubes

Historie

Wij zijn Alex Verstappen en Bastien Tielen, de ondernemers achter Bright Cubes. Samen hebben we ruim 25 jaar ervaring in de IT, onder andere in het starten en laten groeien van enkele succesvolle niche IT-organisaties. We combineren dit in een bedrijf dat er echt staat voor technisch specialisten en dat zich richt op de nieuwe generatie IT. We werken met de beste en leukste specialisten bij de leukste klanten.

Wie zijn we

Alex Verstappen, Technisch en Operationeel Directeur 

Als oud techneut weet ik als geen ander hoe technisch specialisten denken en werken. Binnen de IT-markt heb ik ruim 16 jaar ervaring in technische en in managementfuncties. Verder ben ik oprichter van een van de eerste specialistische Cloud providers in Nederland, NovaData. Mijn kracht ligt in het ontwikkelen van technische concepten en het sparren met technische collega’s.

Bastiën Tielen, Commercieel en HR Directeur

Als mensen-mens zorg ik ervoor dat collega’s het beste uit zichzelf halen. Inmiddels heb ik ruim tien jaar management- en commerciële ervaring binnen de IT-markt. Binnen enkele niche spelers op IT-gebied heb ik meegewerkt aan een flinke groei van de organisatie. Mijn kracht ligt in het oprecht luisteren naar collega’s en klanten en vanuit jezelf werken aan ambities.

Missie en visie

“Iedere dag een Bright idee in een Cube-klare oplossing”

Bright Cubes is een “kennisthuis” voor creatieve en ambitieuze IT-consultants en opdrachtgevers. Wij werken met passie en creativiteit aan grensverleggende dienstverlening, waarmee wij voor onze opdrachtgevers een IT-ecosysteem creëren en onderhouden dat waarde toevoegt en organisaties versnelt in een veranderende wereld. Het IT-ecosysteem van de toekomst is niet alleen faciliterend, maar juist steeds meer richtinggevend aan bedrijven.

Onze kernwaarden

Openheid

Wij geloven dat de beste manier om gezamenlijke doelstellingen te behalen is door openheid te geven in onze werkwijze en doelstellingen. Openheid is de basis voor duurzame relaties met onze collega’s en klanten.

Creativiteit

Wij zijn altijd op zoek naar een nieuwe horizon met bestaande en nieuwe ideeën, concepten en visies. Buiten gebaande paden durven gaat, out of the Cube denken, werken vanuit je kracht en anderen hier deelgenoot van maken.

Passie

Bij Bright Cubes worden we gedreven door plezier in ons werk, ambitie en betrokkenheid bij onze klanten en collega’s, de drive om een stap extra te zetten.

Contact

Bedankt voor uw interesse,
we helpen u graag verder!


Bright Cubes B.V.

High Tech Campus 32
5656AE Eindhoven
Tel.: (+31) 088 81 81 100
Email: info@BrightCubes.nl
KvK: 66239516


Social media

Naam

Email

Onderwerp

Uw bericht

Door op verzenden te klikken bevestig je akkoord te gaan met de privacy voorwaarden.