Balk-website.png
Samen voor passie in IT

De Bright Cubes aanpak

Bright Minds

Bright Minds werken in ons KennisThuis en staan voor passie voor IT, samenwerking, vooruitstrevendheid en vakkundigheid. Een Bright Minds zijn een kei in hun vakgebied, is een gezellige collega en is gretig om kennis op te doen en deze ook weer te te delen. Kijkt naar de horizon, spot nieuwe ontwikkelingen en vraagt zich af: “Hoe pas ik dit toe en what’s next? Hoe maak ik voor mezelf, mijn collega’s en mijn klanten net dat verschil?” Ben jij ook een Bright Mind en wil je werken met de beste en gezelligste collega’s van Nederland? Wil je werken aan innovatieve projecten voor de top 500 organisaties in Nederland? Een Bright Mind worden op een van onze vakgebieden? Samen “engineeren” we jouw ambitie. Hoe we dat doen?

KennisThuis

Bright Cubes is geen kennishuis. Wij zijn een kennisThuis. We leren voortdurend, maar wel samen met de leukste collega’s van Nederland in een omgeving waar je echt thuis komt! Dit doen we door regelmatig cursussen, workshops en korte presentaties te doen op kantoor. Samen met andere collega's ga je aan de slag met verschillende onderwerpen.

Bright-Cubes-Contact-Share.jpg

Leren op maat

Je weet zelf als geen ander waar je ambitie ligt, maar wat is je meest effectieve leerpad en hoe wat is de aanpak om dit te bereiken? Welke training heb je nodig en in welke projecten pas je je kennis ook effectief toe? Dat is precies waar we met jou mee aan de slag gaan. We formuleren jouw ambitie in concrete leerstappen. In jouw Bright Roadmap ga je aan de slag met trainingen, workshops, coaching en projecten voor meerdere opdrachtgevers. Zo leer je jezelf kennen, je grenzen verleggen, de technische kennis die je op wil doen, maar ook de dynamiek van verschillende soorten projecten en organisaties.

Bright-Cubes-Kennisthuis.jpg

In al onze expertise gebieden!

Als je echt in een unieke leeromgeving wil werken is onze cross competence learning jouw way-to-go! Wil je jezelf in jouw eigen vakgebied ontwikkelen. Dan zit je helemaal goed bij ons. Wil je meer weten over een ander vakgebied? Dat kan ook! Ben jij bijvoorbeeld helemaal thuis in cloud, maar wil je meer leren over data engineering? Of ben jij een data scientist en wil je echt strak kunnen developen? Dat kan binnen Bright Cubes! We organiseren doorlopend opleiding, workshops en trainingen binnen al onze expertise gebieden, waaraan jij kan deelnemen, alleen of in studiegroepjes. Daarvoor maken we een persoonlijk ontwikkelplan op maat gemaakt voor jou! Ook houden we je met onze eigen workshops, webinars, en Lunch & Learn sessies op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in onze vakgebieden.

Fun @ Bright Cubes

Bij Bright Cubes weten we wat gezelligheid is. Iedere dag lunchen we samen, donderdag- en vrijdagmiddag staan in het teken van een borrel. Een keer per maand combineren we onze lunch met een leuk en leerzaam topic in onze Lunch & Learn sessies en iedere maand is onze game en spelletjes avond een vaste prik! En wat denk je van onze jaarlijkse events, zoals de zomer BBQ, Bright Familiy Day, Sinterlaas, Kerst en niet te vergeten onze Bright Holiday! Wil je meemaken wat gezelligheid bij Bright Cubes betekent? Je bent van harte welkom om gezellig aan te schuiven! Neem nu contact op om te kijken wanneer onze volgende activiteiten zijn.

Bright-Cubes-Vrijmibo.jpg
Bright-Connect-app.png

Bright Connect

Onze eigen app is een open source speeltuin van techniek, waarin ook jij kan bijdragen! Alle informatie die je nodig hebt om met plezier en succes bij Bright Cubes te werken vind je in onze eigen app! Welke collega kan jou bijvoorbeeld helpen aan nieuwe kennis? Wanneer is de volgende game avond? Zelfs al je declaraties kunnen via onze eigen app.

Ben jij ook een Bright Mind?

Ben jij een Bright Mind en enthousiast over Bright Cubes! Neem dan een kijkje bij onze vacatures. Samen met jou kijken we graag naar wat er mogelijk is. Omdat we ons als Bright Cubes snel ontwikkelen en steeds meer klanten over heel Nederland bedienen kunnen we ook vaak buiten deze kaders elkaar helpen. Wij komen graag met jou in contact!

Bekijk onze vacatures!
blackavatar.png