Alt Text!

Aankondiging Sascha Jansen als Manager Software bij Bright Cubes!

Eén september aanstaande mogen wij met trots Sascha Jansen verwelkomen bij Bright Cubes. Sascha start als Manager Software naast onze manager Bjarni Coenen. Samen gaan zij het Bright Cubes Software Team nog verder versterken en onze propositie nog steviger in de markt zetten. In de afgelopen jaren heeft Bright Cubes zich ontwikkeld tot een van de topspelers in Nederland op het gebied van Cloud, DevOps, Software en Data. Met, inmiddels, een geweldig team van 55 engineers, architecten en analisten staan we in de startblokken om nog beter te worden en ons verder door te ontwikkelen.

Sascha is een mensgerichte manager, met kennis van software, oog voor detail en oog voor afspraken en relaties. Daarmee haalt Bright Cubes een nieuwe topper binnen met een aantal jaren ervaring in commerciële, recruitment en HR-gerichte functies specifiek binnen de softwarewereld. Sascha zal zich gaan focussen op de ontwikkeling van zijn eigen team. Daarnaast zal hij met zijn kennis en ervaring Bright Cubes helpen nog verdere stappen te maken in recruitment en sales.

Wij kijken erg uit naar een mooie samenwerking en wensen Sascha heel veel plezier en succes binnen Bright Cubes!

Ben jij ook op zoek naar een organisatie waarin we een hecht team vormen en elkaar altijd uitdagen om beter te worden? Neem dan zeker contact op met ons of bekijk onze vacatures!

Gerelateerde onderwerpen:

Ben jij een IT-professional die zich breder wil ontwikkelen?
Neem dan contact met ons op!
Telefoon: 088-81 81 100
E-mail:bastien.tielen@brightcubes.nl

Deel dit bericht