Alt Text!

Alternatieve Vrijdag Middag Borrel Bright Cubes

Normaal gesproken is een vrijdagmiddag met het prachtige weer van afgelopen week het moment bij uitstek dat we samen op een terras zitten. Een mooi moment om een week van hard werken weer af te sluiten. Zeker net voor het Paasweekend!

Samen op het terras borrelen in Eindhoven, Amsterdam, Den Haag, Utrecht of een andere gezellige stad zit er voorlopig helaas niet in, maar met al onze geweldige collega’s en een goeie ouderwetse Kahoot quiz houden we de betrokkenheid en de sfeer er goed in!

Wat is bijvoorbeeld het gewicht van Internet? In welk jaar is YouTube opgericht? En tal van andere weetjes kwamen aan de orde in onze Kahoot quiz.

Iedere collega achter zijn eigen laptop, op balkon, in de tuin, op het dakterras of lekker binnen in de luwte op de bank of aan de keukentafel. Met een lekker drankje en hapje houden we toch het gevoel van samen een vrijdagmiddagborrel houden er goed in. Op naar de volgende borrel, quiz, game event, hackathon, Meetup of wat we dan ook maar kunnen bedenken om samen met onze collega’s te doen.

Wil jij ook aanschuiven bij onze Bright collega’s en meedoen aan onze activiteiten? Neem dan gerust contact op en wij staan graag voor je klaar!

Gerelateerde onderwerpen:

Ben jij een IT-professional die zich breder wil ontwikkelen?
Neem dan contact met ons op!
Telefoon: 088-81 81 100
E-mail: bastien.tielen@brightcubes.nl

Deel dit bericht