Alt Text!

Annet van Rooijen start als Manager Security bij Bright Cubes

Met trots verwelkomen wij Annet van Rooijen als Manager Security. Annet is per 1 september gestart bij Bright Cubes.

Om door te ontwikkelen op het gebied van Security en daarnaast Cloud en DevOps, komt Annet ons managementteam versterken. Annet zal zich vooral gaan focussen op de ontwikkeling van haar eigen team. Daarnaast zal ze met haar kennis en ervaring heel Bright Cubes helpen de juiste stappen te maken in verdere groei en professionalisering, zodat Bright Cubes ook in de toekomst voorop blijft lopen.

Als echte “mensen manager” wil Annet vooral een hecht en professioneel team opbouwen met de beste engineers en architecten waarin plezier voorop staat. Plezier in het werk en plezier bij Bright Cubes, waardoor professionals de drive houden om zichzelf te blijven ontwikkelen.

Annet staat binnen de Nederlandse markt op het gebied van gespecialiseerde IT-organisaties bekend als een ervaren manager. In haar carrière heeft ze meerdere IT-consultancy en IT-solution organisaties ondersteund en begeleid in hun groei en professionalisering. Wij kijken erg uit naar een mooie samenwerking en wensen Annet heel veel plezier en succes binnen Bright Cubes.

In de afgelopen jaren heeft Bright Cubes zich ontwikkeld tot een van de topspelers in Nederland op het gebied van Security, Cloud, DevOps, Software en Data. Met, inmiddels, een geweldig team van 60 engineers, architecten en analisten staan we in de startblokken om nog beter te worden en ons verder door te ontwikkelen.

Ben jij ook op zoek naar een organisatie waarin we een hecht team vormen en elkaar altijd uitdagen om beter te worden? Neem dan zeker contact op met ons of bekijk onze vacatures!

Gerelateerde onderwerpen:

Ben jij een IT-professional die zich breder wil ontwikkelen?
Neem dan contact met ons op!
Telefoon: 088-81 81 100
E-mail:bastien.tielen@brightcubes.nl

Deel dit bericht