Background image

Nieuws overzicht

Dit weekend heeft Sinterklaas samen met zijn pieten een tussenstop gemaakt bij het kantoor van Bright Cubes. Op de 6de verdieping was alles mooi versierd en stond alles klaar om de kinderen samen met hun ouders te ontvangen. Kleurplaten, snoepgoed en natuurlijk een gezonde spanning voor Sinterklaas was aanwezig. Deze spanning viel helemaal weg toen Liedjespiet het eerste liedje begon te zingen. Uiteraard werd er ook genoeg tijd besteed aan de cadeautjes, het is tenslotte Sinterklaas. Een beter begin van de zaterdagochtend konden de kids zich niet wensen!

𝗦𝗼𝗳𝘁𝘄𝗮𝗿𝗲 𝗨𝗻𝗶𝘁 𝗴𝗼𝗲𝘀 𝗯𝗼𝘂𝗹𝗱𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴 Op de toepasselijke Bossche datum van de 11de van de 11de ging het team Software erop uit om hun krachten en techniek te testen. Aan de Bossche boulder muren kwam de competitiviteit snel boven. Wie klimt welke route naar boven? Hoelang kan ik blijven hangen? Gevolgd door nog meer gekkigheid. Na anderhalf uur waren de meeste op of kregen dorst en is er gezellig geborreld. Toen ook de meest diehard boulderaars verzuurde spieren hadden sloten we gezamenlijk af met een hapje en een drankje. Wil je de volgende keer ook mee naar een uitje? Kijk dan bij de vacatures en solliciteer.

Afgelopen woensdag was het een speciale dag. Op deze dag werd gevierd dat collega’s Jasper en Martijn 5 jaar in dienst zijn bij Bright Cubes. Natuurlijk moest dit goed gevierd worden. Er werd heerlijk gegeten en daarna werd er nog een rondje over de kermis gemaakt. Gefeliciteerd Jasper en Martijn!

Afgelopen maand stapte het team van Cloud and Security in een bootje en testte ze hun zeemansbenen. Natuurlijk zijn hier ook beelden van. De avond begon met een lekker drankje op het terras om vervolgens in de boot te stappen. Samen met twee schippers begon de reis op de Dieze en voerden het team verder door de grachten van ’s-Hertogenbosch. Na heerlijk genoten te hebben van de zon en bijgekletst te hebben met elkaar had iedereen wel wat honger gekregen. Een hapje eten was daarom ook wel goed. Gelukkig was er al een plekje gereserveerd bij Work Warehouse. Nog even gezellig napraten met een heerlijk hapje en een koud drankje.

Daar is ie dan! De aftermovie van de Bright Cubes Familiedag 2022. Een dag gevuld met leuke activiteiten, lekker eten en vooral gezelligheid met elkaar. Spot jij jezelf in de aftermovie? Wil je ook de volgende keer mee met de familiedag? Kijk dan nu bij de vacatures en solliciteer!

Afgelopen maand stapte het team van Cloud and Security in een bootje en testte ze hun zeemansbenen. De avond begon met een lekker drankje op het terras om vervolgens in de boot te stappen. Samen met twee schippers begon de reis op de Dieze en voerden het team verder door de grachten van ’s-Hertogenbosch. Na heerlijk genoten te hebben van de zon en bijgekletst te hebben met elkaar had iedereen wel wat honger gekregen. Een hapje eten was daarom ook wel goed. Gelukkig was er al een plekje gereserveerd bij Work Warehouse. Nog even gezellig napraten met een heerlijk hapje en een koud drankje. Wil je de volgende keer ook mee naar een uitje? Kijk dan bij de vacatures en solliciteer.

Het team van Bright Cubes ging 11 mei de virtuele strijd aan met elkaar. Met de vuurwapens geladen en de VR brillen op bevond iedereen zich in een andere wereld. Iedereen was bloedfanatiek en ging voor de teamwinst. Uiteraard werd de dag afgesloten met andere leuke spelletjes zoals Airhockey en niet te vergeten heerlijke pizza! De volgende keer ook mee op een uitje? Kijk nu bij de vacatures.

Op 25 juni was het weer tijd voor de Bright Cubes familiedag. Een dag gevuld met leuke spellen zoals XXL Suppen, Bubble voetbal en Archery Tag op het strand. Heerlijk met de voeten in het zand werd de strijd met elkaar aangegaan. Ook een potje volleybal en activiteiten voor de kinderen kon niet missen. De dag werd afgesloten met een heerlijk buffet en wat verfrissende drankjes. Binnenkort is de aftermovie te zien op onze website. Daarmee herbeleef je de hele dag weer opnieuw. Wil je ook bij de volgende familiedag zijn? Kijk dan bij onze vacatures.

We zijn officieel Design Thinkers! In de wereld van data gebeurt ontzettend veel en als team zijn wij continue met elkaar in gesprek om te zorgen dat wij mee blijven ontwikkelen op persoonlijk vlak én als team. In april zijn wij daarom begonnen met een intensieve, 8-sessie durende, Design Thinking training.

Afgelopen woensdag hebben we Bright Cubes ondergedompeld in de digitale wereld van virtual reality. Als engineers van de meest complexe digitale platformen is het ook wel eens lekker om zelf in een digitale wereld te stappen. Veel shooting- en teamopdrachten, lekker eten, drinken, een potje poolbiljart en airhockey en heel veel gezelligheid met de allerleukste collega’s!! Op naar het volgende uitje! Ben jij ook zo’n topper die enorm veel passie heeft voor IT en voor leuke uitjes? Kom dan zeker langs in Den Bosch op ons nieuwe kantoor!

Op 1 april (geen grap!) was het dan zover: ons mooie kantoor in hartje Den Bosch werd op uitbundige wijze geopend met een welverdiend feest na alle corona perikelen.

1 februari is het zover. Bright Cubes verhuist naar Den Bosch! Met alle mogelijkheden voor training, projecten, scrummen, gezelligheid, beweging en een feestje kijken we er al enorm naar uit! Een paar minuten lopen van Station Den Bosch, een paar minuten rijden vanaf de snelweg en een paar minuten lopen vanaf de binnenstad van Den Bosch. Met alle wensen van onze collega’s is rekening gehouden. Na ruim vijf jaar kantoor te hebben gehouden op de High Tech Campus in Eindhoven en op het Science Park in Amsterdam kregen we behoefte aan een echt “kennisthuis”. Een centraal kantoor, waar iedere Bright Cubes collega kan werken, trainen, kennis delen, een potje tafelvoetballen, borrelen of een hobbyproject kan uitvoeren. Voorlopig zal de bezetting in het nieuwe kantoor lager zijn i.v.m. corona, maar met veel enthousiasme kijken we al uit naar de periode daarna! Naast Bright Cubes collega’s is natuurlijk iedereen welkom die graag een keer een kijkje wil nemen en uiteraard volgt er nog een officiële opening!