Nieuws overzicht

Afgelopen vrijdag hebben we een fantastische barbecue gehad bij Bright Cubes. Met zon, water, strand, lekker eten, een drankje en de allerleukste collega’s hebben we een geweldige avond gehad bij Beach Club Klein Scheveningen! Met een fanatieke beach volley ralley hebben we een sportief tintje aan de avond toegevoegd om vervolgens af te sluiten bij het ondergaan van de zon met een lekker drankje! Ondanks corona, keurig op afstand van elkaar toch een hele fijne avond! Zo zorgen we er bij Bright Cubes voor dat we een hecht team blijven!

Bright Cubes is Gold Partner Microsoft Application Development! Met trots mogen we aankondigen dat Bright Cubes afgelopen week de samenwerking met Microsoft heeft geformaliseerd. Bright Cubes is officieel Gold Partner geworden op het gebied van Application Development. In de afgelopen jaren hebben we enorm geïnvesteerd in trainingen en certificering op het gebied van Microsoft Software Development, Application Development en Azure. Daarmee zijn we inmiddels een van de beter gecertificeerde consultancy- en projectenorganisaties in ons vakgebied. Microsoft werkt nauw samen met partnerbedrijven die productsoftware en platformen ontwikkelen op de Azure Cloud omgeving, want het succes van deze partners is direct ook het succes van Microsoft. Bright Cubes investeert veel in het opbouwen van kennis van haar collega’s en is gespecialiseerd in het leveren van flexibele en doordachte data-driven IT-oplossingen. Hierbij hebben we strategisch gekozen voor twee marktleiders op het gebied van Cloud technologie waaronder Microsoft. Bright Cubes bestaat uit een enthousiast team van gecertificeerde medewerkers die beschikken over een brede en diepgaande kennis van Microsoft technologie. Naast de Gold competentie voor Application Development zijn we hard aan de weg aan het timmeren om dit jaar ook de Gold competentie op het gebied van DevOps te realiseren.

Hoezo zijn online meetings saai? Niet bij Bright Cubes! Fysieke meetings kunnen niet in deze tijd, maar digitale meetings zijn natuurlijk bij uitstek mooie kansen om creatief los te gaan! Daar laten we bij Bright Cubes geen gras over groeien! Naast hard werken houden we de lol er zeker in en dat hebben we deze keer gedaan met een wedstrijd voor de origineelste achtergrond in Teams! Een paar mooie vergadersettings zie je hier terug! De prijs voor de origineelste Teams achtergrond gaat deze keer naar onze collega Sander Breukink. Gefeliciteerd, Sander! In een volgende wedstrijd hopen we weer op de creativiteit van onze collega’s!

Normaal gesproken is een vrijdagmiddag met het prachtige weer van afgelopen week het moment bij uitstek dat we samen op een terras zitten. Een mooi moment om een week van hard werken weer af te sluiten. Zeker net voor het Paasweekend! Samen op het terras borrelen in Eindhoven, Amsterdam, Den Haag, Utrecht of een andere gezellige stad zit er voorlopig helaas niet in, maar met al onze geweldige collega’s en een goeie ouderwetse Kahoot quiz houden we de betrokkenheid en de sfeer er goed in! Wat is bijvoorbeeld het gewicht van Internet? In welk jaar is YouTube opgericht? En tal van andere weetjes kwamen aan de orde in onze Kahoot quiz. Iedere collega achter zijn eigen laptop, op balkon, in de tuin, op het dakterras of lekker binnen in de luwte op de bank of aan de keukentafel. Met een lekker drankje en hapje houden we toch het gevoel van samen een vrijdagmiddagborrel houden er goed in. Op naar de volgende borrel, quiz, game event, hackathon, Meetup of wat we dan ook maar kunnen bedenken om samen met onze collega’s te doen. Wil jij ook aanschuiven bij onze Bright collega’s en meedoen aan onze activiteiten? Neem dan gerust contact op en wij staan graag voor je klaar!

Afgelopen woensdag avond hebben we weer het gezelligste feest van het jaar gevierd. Dit jaar in het oude station van Soest. Met al onze collega's en partners hebben we weer genoten van goed eten, een lekker drankje, goede muziek en tomeloos enthousiasme van onze collega's in volle kerstsfeer! Klaar met inspiratie en goede voornemens voor het nieuwe jaar, waarin we vol passie voor IT weer gaan werken aan de gaafste projecten. Met plezier richting kerst en met een knal richting 2020!