Nieuws overzicht

Het Bright Cubes Data Intelligence team verrijkt zichzelf met business en development kennis door het aannemen van Christiaan Westgeest.

Het Bright Cubes Data Intelligence team is versterkt met sociale techneut Marcel Koolen. Een achtergrond in data, software engineering en innovation sciences helpen de klant bij het zetten van de volgende stap.

Wij zijn er trots op dat Thom Koomen het Cloud/ DevOps team van Bright Cubes vanaf 1 september is komen versterken. Zijn kennis, enthousiasme, trainingsvaardigheden en ambitie maken hem tot een geweldige aanwinst voor Bright Cubes en iedere opdrachtgever. Als Senior Cloud/ DevOps Engineer met een achtergrond in de softwareontwikkeling heeft Thom een passie voor het verbeteren en optimaliseren van processen. Daarbij blijft hij zich actief ontwikkelen in programmeer- en scriptingtalen, verschillende principes en benodigde tooling op het vlak van IaC (Infrastructure as Code). Thom heeft in de afgelopen jaren onder meer ervaring opgedaan in de rol van Lead Engineer ten behoeve van de technische ontwikkeling van een managed Cloud infrastructuur op Azure en AWS en als Lead automation Engineer voor de ontwikkeling van een selfservice om IaaS componenten geautomatiseerd aan te bieden. Daarnaast geeft Thom al enkele jaren Git, Puppet en Python trainingen en heeft hij meerdere collega’s opgeleid door ze actief te betrekken bij IaC projecten geschreven in een bepaalde programmeertaal. Thom start bij Bright Cubes binnen het Cloud/ DevOps team om zijn kennis en ervaring met collega’s te kunnen delen en samen met collega’s te kunnen sparren over nieuwe en bestaande oplossingen om de opdrachtgevers van Bright Cubes nog beter van dienst te kunnen zijn. Wij wensen Thom veel succes en plezier bij Bright Cubes!

Start Bastiaan Konings als directeur bij Bright Cubes! Met trots verwelkomen wij onze nieuwe collega Bastiaan Konings als Directeur Cloud & DevOps bij Bright Cubes. In de afgelopen jaren heeft Bright Cubes zich ontwikkeld tot een van de topspelers in Nederland op het gebied van Cloud, DevOps, Software en Data. Met, inmiddels, een geweldig team van 50 engineers, architecten en analisten staan we in de startblokken om nog beter te worden en ons verder door te ontwikkelen. Om door te ontwikkelen op het gebied van Cloud, Automation en DevOps komt Bastiaan ons managementteam versterken. Bastiaan zal zich gaan focussen op de ontwikkeling van zijn eigen team. Daarnaast zal hij met zijn kennis en ervaring heel Bright Cubes helpen de juiste stappen te maken in de verdere groei en professionalisering, zodat Bright Cubes ook in de toekomst voorop blijft lopen.

We hebben ons team kunnen versterken met Daan van Dongen. Een nieuwe collega die een passie heeft voor het analyseren en ontwikkelen van complexe oplossingen.

Tommy de Jong uit Tilburg is op 1 augustus gestart bij Bright Cubes. Tommy heeft bedrijfskundige informatie gestudeerd op de HBO en heeft daarna een universitaire opleiding informatie Management afgerond. Als Senior Engineer heeft hij met ruime ervaring in met name complexe Azure en automation platformen. Zijn kracht ligt in de vertaalslag tussen business, data en techniek, waarin hij zowel de rol van Architect als die van Product Owner of Lead Engineer kan aannemen. Tommy heeft ruime ervaring in Azure met Application Services, IaaS en de Data-stack. Hij is een senior specialist met sterke communicatie skills. Hij wordt blij van complexiteit en heeft een en de achterliggende modellen en die kwaliteit en eenvoud verkiest boven kwantiteit. Tommy start bij Bright Cubes om zijn kennis en ervaring in meerdere branches te kunnen inzetten en deze kennis met nieuwe collega’s te delen. Hij is ambitieus en heeft gedegen kennis in een brede context. Wij wensen Tommy veel succes en plezier bij Bright Cubes!

We zijn bij Bright Cubes blij om het Data Intelligence team te mogen versterken met Erwin Vrolijk. Hij heeft een trackrecord met organisaties die hij heeft geholpen bij de ontdekking van de mogelijkheden van data. Erwin is hierbij in staat om de communicatie tussen het management en techneuten te stroomlijnen en nieuwe inzichten en verbeterde resultaten te realiseren.

In april is Nikita Nikolajev uit Eindhoven gestart bij Bright Cubes. Nikita heeft meerdere jaren ervaring als Backend Developer in complexe omgevingen, waarin C#, .Net, Python en front-end technieken een rol spelen. Daarnaast heeft hij ervaring met diverse technieken als RabbitMQ, Docker, Jenkins en cloud technieken van AWS en Azure. Verder heeft hij een HBO-opleiding ICT & Business afgerond. Nikita start bij Bright Cubes om zijn kennis en ervaring verder uit te breiden en te delen samen met nieuwe collega’s. Zijn ambitie is om een senior developer te worden. Hij is een ambitieuze en gedegen developer, met kennis en ervaring in een brede context. Wij wensen Nikita veel succes en plezier bij Bright Cubes!

Als Data Intelligence team zijn wij trots om Stan van Velthoven te introduceren. Stan is een bron van technische en sociale skills als Senior Data Engineer. Hij houdt zich niet alleen bezig met de technische aspecten van data, maar helpt de klant bij het verkrijgen van nieuwe inzichten in haar processen.

Vandaag introduceren we Jenko Voolstra! Hij is de aanwinst van het Bright Cubes Data Intelligence team. Als Splunk Architect en Lead DevOps Engineer brengt hij gedegen kennis en ervaring op het gebied van complexe data platformen én cloud infrastructuren.

Het Data Intelligence team blijft groeien. Ook deze maand hebben we een professional aan ons team toegevoegd, namelijk Martijn Govers. Hij is zeer bedreven in probleemanalyse, data-analyse, dataverwerking en computationele modellering. Dit zijn vaardigheden die hij heeft ontwikkeld tijdens en na zijn afgeronde Bachelor en Master in Natuur- en Sterrenkunde.

Martijn Schotel is de nieuwe aanwinst voor het Bright Cubes Software Engineering team. Martijn is een zeer bedreven Full Stack Developer. Met zijn uitgebreide kennis ontwikkelt hij de juiste technische oplossingen voor de klant.