Balk-website.png
Balraj Singh wordt bij Bright Cubes de Scientific Software Engineer van de toekomst

Balraj Singh wordt bij Bright Cubes de Scientific Software Engineer van de toekomst

1 Februari hebben we ons team mogen versterken met Balraj Singh. Zoals jullie inmiddels van ons weten vinden we het belangrijk om ons team te versterken met communicatief vaardige professionals. Bij Bright Cubes Data Intelligence zijn we ervan overtuigd dat een dataoplossing meer is dan technologie. Het is ook begrip ontwikkelen bij de klant! Balraj gaat onze klanten hiermee helpen.

Balraj heeft een Bachelor in Aerospace Engineering en een Master in Flight Performance & Propulsion. Zijn achtergrond stelt hem in staat om zeer complexe materie te begrijpen, te modelleren en om te zetten in betrouwbare software. Zijn professionele ervaring ligt in consultancy en software engineering in complexe omgevingen. Eerder heeft hij veel gewerkt aan de ontwikkeling van complexe front-end modules die geconnecteerd werden met diverse databronnen. Door de juiste implementatie van continuous integration en continuous deployment kwam de juiste oplossing betrouwbaar bij de eindgebruikers terecht.

Het team bij Bright Cubes ondersteunt Balraj in zijn verdere ontwikkeling tot Scientific Software Engineer. Een rol waarbij hij zijn wiskundige en analytische kennis gecombineerd wordt met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van data engineering, data science en cloudoplossingen. We faciliteren niet alleen een theoretisch basis door trainingen, maar bieden een context om zijn kennis en ervaring direct toe te passen bij het ontwikkelen van waardevolle oplossingen bij diverse klanten.

Ben jij op zoek naar een organisatie die niet alleen gelooft in wie jij vandaag bent, maar kijkt naar wie jij zult worden? Heb jij een hart voor IT, een goede drive en ben jij op zoek naar gelijkgestemden? Wij ondersteunen jou bij jouw ontwikkeling tot een complete professional die direct waarde toevoegt bij onze klanten!

Meer nieuwsitems!

DSC04752.jpg

Terraform Training op kantoor

Alec-start-als-data-consultant.jpg

Alec komt team data ondersteunen

Kubernetes en KEDA-50.jpg

Kubernetes & KEDA

Tekenen-Vincent-Website.jpg

Vincent sluit aan bij Team Cloud & Security