Alt Text!

Benoeming Bjarni Coenen als Unit Manager Software

Met trots kondigen we aan dat onze collega Bjarni Coenen met ingang van 1 april is benoemd tot Unit Manager Software binnen Bright Cubes. Bjarni brengt jarenlange ervaring mee vanuit het software consultancy vak binnen enkele vooraanstaande spelers in de High Tech markt, gecombineerd met aansturende ervaring en ervaring in presales.

Met een vooruitstrevende visie op software en een gezond stuk ambitie gaat Bjarni hard aan de slag om ons softwareteam nog verder laten groeien en op een nog hoger niveau te brengen. Ook zal Bjarni een rol gaan spelen in de verdere ontwikkeling van de Bright Cubes software propositie in onze totaalpropositie, waarin data intelligence en cloud al leading zijn. Software zal een prominente positie krijgen in integratie met cloud en de integratie van data engineering en data analytics in complexe omgevingen bij onze klanten.

Als fullstack software kennishuis loopt Bright Cubes voorop in Nederland in de ontwikkeling en integratie van software solutions in complexe applicaties, platformen en bedrijfssystemen. Met de benoeming van Bjarni als Manager gaan we deze positie in de komende jaren nog verder versterken.

Wij wensen Bjarni heel veel succes in zijn nieuwe rol!

Gerelateerde onderwerpen:

Ben jij een IT-professional die zich breder wil ontwikkelen?
Neem dan contact met ons op!
Telefoon: 088-81 81 100
E-mail:alex.verstappen@brightcubes.nl

Deel dit bericht