Background image
Alt Text!

Bram van den Berg versterkt organisaties op het gebied van Deep Learning, AI en Machine Learning

Bram van den Berg is onlangs het Bright Cubes Data Intelligence Team komen versterken. Wij versterken ons team graag met professionals met veel kennis en ervaring. Bright Cubes Data Intelligence staat voor de samenwerking, kennisdeling en technische vaardigheden om dataoplossingen te realiseren.

Bram is ons team komen aanvullen met enkele jaren ervaring in Deep Learning en het ontwikkelen van Machine Learning tools en software voor Artificial Intelligence. Hij is onder andere goed thuis in Python, Tensorflow, Keras en Opencv. Na zijn afgeronde Bachelor in Cognitive Science and Artificial Intelligence is hij ook bezig met het volbrengen van zijn Master in Cognitive Science and Artificial Intelligence. Daarmee heeft Bram een stevige achtergrond om klanten van Bright Cubes te helpen met de transitie richting Data Intelligence.

Het doorontwikkelen van zijn kennis en zeker ook het delen van kennis staat voorop bij Bram. Zo is hij in de afgelopen jaren ook bij enkele publicaties betrokken geweest als coauteur. Onder andere een paper over “A generative adversarial network to generate PET brain-scans from MRI brain-scans” en een paper over “Inner Speech Classification using EEG Signals A Deep Learning Approach”.

Kortom, weer een topper in ons team erbij! Wij wensen Bram heel veel succes en plezier bij Bright Cubes!

Het Bright Cubes Data Intelligence team streeft naar een goede samenwerking tussen consultants en klanten. Communicatie, kennisdeling en inleving in de belevingswereld van stakeholders is hierbij belangrijk. Breng jij data technologie, business en mensen bij elkaar? Stuur je CV via één van onze vacature pagina’s of neem direct contact met mij op door te mailen naar richie.brondenstein@brightcubes.nl

Gerelateerde onderwerpen:

Ben jij een IT-professional die zich breder wil ontwikkelen?
Neem dan contact met ons op!
Telefoon: 088-81 81 100
E-mail:Richie.Brondenstein@brightcubes.nl

Deel dit bericht