Background image
Alt Text!

Bright Cubes is Gold Partner Microsoft Application Integration!

Met trots mogen we aankondigen dat Bright Cubes afgelopen week de samenwerking verder heeft uitgebreid. Bright Cubes is officieel Gold Partner geworden op het gebied van Application Integration. In de afgelopen jaren hebben we enorm geïnvesteerd in trainingen en certificering op het gebied van Microsoft Software Development, Application Development, DevOps, Data en Integration. Daarmee zijn we inmiddels een van de beter gecertificeerde consultancy- en projectenorganisaties in ons vakgebied.

Microsoft werkt nauw samen met partnerbedrijven die productsoftware en platformen ontwikkelen op de Azure Cloud omgeving, want het succes van deze partners is direct ook het succes van Microsoft.

Bright Cubes investeert veel in het opbouwen van kennis van haar collega’s en is gespecialiseerd in het leveren van flexibele en doordachte data-driven IT-oplossingen. Hierbij hebben we strategisch gekozen voor twee marktleiders op het gebied van Cloud technologie waaronder Microsoft.

Bright Cubes bestaat uit een enthousiast team van gecertificeerde medewerkers die beschikken over een brede en diepgaande kennis van Microsoft technologie. Naast de Gold competentie voor Application Integration, Application Development en Data Analytics zijn we hard aan de weg aan het timmeren om dit jaar ook de Gold competentie op het gebied van DevOps en Security te realiseren.

Gerelateerde onderwerpen:

Ben jij een IT-professional die zich breder wil ontwikkelen?
Neem dan contact met ons op!
Telefoon: 088-81 81 100
E-mail:bjarni.coenen@brightcubes.nl

Deel dit bericht