Background image
Alt Text!

Bright Cubes is Gold Partner Microsoft Data Analytics!

We zijn trots dat we als team onszelf hebben ontwikkeld tot de Microsoft Gold Partnership. Met name omdat we graag met vooruitstrevende technologieën bezig zijn. Microsoft bevestigt hiermee dat we de Azure technologie stack op gebied van Data en Analytics begrijpen.

We vinden dit belangrijk, omdat we graag up-to-date blijven op het gebied van de technische mogelijkheden die grote technologie vendoren aanbieden. We stellen deze kennis graag beschikbaar aan onze klanten. Het Bright Cubes Data Intelligence Team heeft als doel om kennisontwikkeling en kennistoepassing op gebied van data mogelijk te maken. Hierbij willen we niet alleen discussiëren en rapporteren over data oplossingen, maar de oplossing ook naar productie krijgen. In dit proces streven we naar de best beschikbare technologieën voor onze klanten.

Het Microsoft Azure platform is een belangrijke cloudplatform waar onze data consultants zich op specialiseren. Met deze kennis helpen we Startups, MKB en Enterprises bij de ontwikkeling van de juiste oplossingen. We hebben ontdekt dat in de afgelopen jaren het platform zeer volwassen is geworden met de beschikbare data services.

Bright Cubes is naast Gold Partner Data Analytics ook Gold Partner Application Development. Dit bevestigt onze missie om technisch cross-competente professionals beschikbaar te stellen aan organisaties. Dit zijn collega’s die in staat zijn om de juiste oplossing te ontwikkelen in samenwerking met teams vanuit verschillende disciplines.

Ben je op zoek naar de volgende stap voor jouw organisatie voor:

  • De ontwikkeling van een data platform;
  • Het verkrijgen van inzicht in de bestaande processen door middel van data analyse;
  • Het bepalen van de volgende stap in productontwikkeling op basis van data

Dan willen wij graag het gesprek aangaan. Stuur een bericht naar richie.brondenstein@brightcubes.nl en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gerelateerde onderwerpen:

Ben jij een IT-professional die zich breder wil ontwikkelen?
Neem dan contact met ons op!
Telefoon: 088-81 81 100
E-mail:alex.verstappen@brightcubes.nl

Deel dit bericht