Alt Text!

Daan van Dongen, een sterke mix van advanced analytics en software engineering

Bright Cubes is altijd op zoek naar echte techneuten die onze organisatie kunnen versterken. Zo hebben we ons team opnieuw kunnen versterken met Daan van Dongen. Een nieuwe collega die een passie heeft voor het analyseren en ontwikkelen van complexe oplossingen.

Daan heeft een bachelor en master in Wiskunde en Natuur- en Sterrenkunde. Door een stage bij de CERN is hij in aanraking gekomen met softwareontwikkeling voor complexe data applicaties. Dit heeft hem ertoe gezet zichzelf te verdiepen in het ontwikkelen van complexe modelleer- en simulatiesoftware. Vijf jaar professionele ervaring in complexe data analyse en software engineering van simulatiesoftware, op basis van data uit diverse bronnen, is het resultaat.

Zijn interesse in de nieuwste technologieën heeft ervoor gezorgd dat hij zich de afgelopen periode heeft verdiept in de mogelijkheden van het Microsoft Azure cloudplatform. Hierdoor heeft Daan de kennis en vaardigheden om complexe softwareoplossingen op een schaalbare wijze te ontwikkelen.

Voor Daan’s nieuwe opdracht is de klant gebaat bij de ontwikkeling van schaalbare software platformen voor haar High Tech producten. Hierbij gaat Daan o.a. laten zien hoe je door middel van data de volgende iteratie succesvol realiseert. We zijn als team overtuigd van zijn capaciteiten en dat hij deze uitdagende opdracht succesvol zal volbrengen!

Heb jij passie voor technologie en krijg jij energie van het oplossen van complexe software en/of data challenges? Wil jij samen met de klant data-driven ontdekken wat de juiste oplossing is? Stuur je CV via één van onze vacature pagina’s, of neem direct contact met mij op door te mailen naar richie.brondenstein@brightcubes.nl.

Gerelateerde onderwerpen:

Ben jij een IT-professional die zich breder wil ontwikkelen?
Neem dan contact met ons op!
Telefoon: 088-81 81 100
E-mail: Richie.Brondenstein@brightcubes.nl

Deel dit bericht