Alt Text!

Danial Zarei versterkt organisaties op het gebied van software, data science en machine learning

Onlangs is Danial Zarei het Bright Cubes Data Intelligence Team komen versterken. Bright Cubes Data Intelligence staat voor de samenwerking, kennisdeling en technische vaardigheden om dataoplossingen te realiseren. Om dit voor elkaar te krijgen versterken wij het team graag met professionals met veel ervaring. Danial is in ons team een software engineer met een specialisatie op het gebied van data science en machine learning. Kennis en vaardigheden in de combinatie van software engineering en data zijn belangrijk voor de wereld waarin we leven. Software development geeft Danial mogelijkheden om ideeën vanuit data tot werkelijkheid te “engineering”. Het bedenken van een oplossing is een belangrijke stap en Danial voegt daarop waarde toe door er een daadwerkelijk werkende oplossing van te maken.

Na zijn pre bachelor in Computer Science heeft Danial ook zijn bachelor Informatica afgerond met een specialisatie in Data Science. Na zijn opleiding heeft Danial de nodige ervaring opgedaan Als Software Engineer, Data Analyst en Machine Learning Engineer.

Danial’s doelstelling is om steeds slimmer te werken in plaats van harder. Hij benadert zijn werk als het oplossen van complexe puzzels. Zoals Danial zelf aangeeft: “Uiteindelijk doe ik dit niet alleen voor mijzelf, maar ben ik gedreven om anderen te informeren hoe deze inzichten en oplossingen waarde toevoegen aan een organisatie.”

Het Bright Cubes Data Intelligence team streeft naar een goede samenwerking tussen consultants en klanten. Communicatie, kennisdeling en inleving in de belevingswereld van stakeholders is hierbij belangrijk. Breng jij data technologie, business en mensen bij elkaar? Stuur je CV via één van onze vacature pagina’s of neem direct contact met mij op door te mailen naar richie.brondenstein@brightcubes.nl

Ben jij een IT-professional die zich breder wil ontwikkelen?
Neem dan contact met ons op!
Telefoon: 088-81 81 100
E-mail:Richie.Brondenstein@brightcubes.nl

Deel dit bericht