Data Intelligence binnen organisaties

Op woensdag 25 maart nemen we vanuit Bright Cubes een diepe duik in de wereld van Data Intelligence. De avond begint met een kijkje in de keuken van ASML, waar Bright Cubes succesvol Data Intelligence cases uitvoert.

Hierbij richten wij ons richten op een software buildplatform waarbij wij als Data Intelligence team inzichten hebben verschaft die geleid hebben tot optimalisaties van processen en systemen.

Hierna gaan wij aan de slag met een workshop Design Thinking om jullie de wereld van Data Intelligence te laten proeven. Als toetje een workshop process mining waar jullie zelf de coolste petri nets tevoorschijn gaan toveren. Dus vergeet je laptop niet, de tools die wij gaan gebruiken volgen nog!

Uw spreker:
Deze workshop wordt verzorgd door Bartjan Zondag, Consultant bij Bright Cubes.

Bright Cubes en kennisdeling:
Bright Cubes is doorlopend bezig met de persoonlijke ontwikkeling en begeleiding van de medewerkers. Kennisdeling is daar een belangrijk onderdeel van. Ben jij een IT-er in hart en nieren die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, en houd je van een professionele en open omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bright Cubes is continu op zoek naar nieuwe collega’s die ons gestaag groeiende topteam komen versterken.

Aanmelden?

Lijkt het jou leuk om bij deze workshop aanwezig te zijn? Meld je aan via onze MeetUp pagina: https://www.meetup.com/nl-NL/Bright-Cubes-Bright-Sessions/events/269228609

Geen account op MeetUp je kunt je ook aanmelden via info@BrightCubes.nl.

Gerelateerde onderwerpen:

Ben jij een IT-professional die zich breder wil ontwikkelen?
Neem dan contact met ons op!
Telefoon: 088-81 81 100
E-mail: Richie.Brondenstein@brightcubes.nl

Deel dit bericht