Alt Text!

Data Intelligence team vergroot innovatiekracht met de komst van Martijn Govers

Het Data Intelligence team blijft groeien. Ook deze maand hebben we een professional aan ons team toegevoegd, namelijk Martijn Govers. Hij werkt fanatiek aan een uitdagende opdracht om onze gezondheid en veiligheid te kunnen waarborgen. Bright Cubes gelooft stellig dat de technische skills van onze professionals een ondersteunende bijdrage kan leveren aan onze maatschappij.

Martijn is zeer bedreven in probleemanalyse, data-analyse, dataverwerking en computationele modellering. Dit zijn vaardigheden die hij heeft ontwikkeld tijdens en na zijn afgeronde Bachelor en Master in Natuur- en Sterrenkunde. Deze kennis heeft hij vervolgens voor diverse organisaties ingezet op het gebied van computer vision, image processing en 3D rendering.

Naast het bedenken van nieuwe oplossingen heeft Martijn ook het vermogen om zijn ideeën tot een live product te ontwikkelen. Hij heeft in zijn relatief jonge carrière diverse ideeën geprototypt en naar productie gebracht. Dit heeft hij gerealiseerd door samen te werken met andere professionals in zowel kleine als grote DevOps teams.

Zijn software engineering skills zijn met name op het gebied van Python en C++. Hierbij is hij in staat oplossingen te ontwikkelen die geschikt zijn voor diverse platformen en tools zoals oplossingen op basis van GPU-computing en Tensorflow. Zijn volgende uitdaging is om zijn producten robust en scalable in de cloud te kunnen ontwikkelen en naar productie te brengen.

Ben jij ook in staat om concepten werkelijkheid te laten worden door middel van data, jouw technische skills en drive? Dan kom ik graag met je in contact. Bij Bright Cubes positioneren we professionals in uitdagende omgevingen zodat de klanten en de professionals samen leren, groeien en indrukwekkende resultaten behalen!

Stuur je CV via een van onze vacature pagina’s, of neem direct contact met mij op door te mailen naar richie.brondenstein@brightcubes.nl.

Gerelateerde onderwerpen:

Ben jij een IT-professional die zich breder wil ontwikkelen?
Neem dan contact met ons op!
Telefoon: 088-81 81 100
E-mail: Richie.Brondenstein@brightcubes.nl

Deel dit bericht