Alt Text!

Data Solution Architect Remco Vogels begeleidt organisaties bij de ontwikkeling van dataplatformen

Bright Cubes Data Intelligence staat voor de samenwerking, kennisdeling en technische vaardigheden om dataoplossingen te realiseren. Om dit voor elkaar te krijgen versterken wij het team graag met professionals met veel ervaring. Zo heeft Data Architect Remco Vogels zich deze maand bij ons aangesloten. Met diepgaande kennis van diverse Big Data platformen en zijn specialisatie op het gebied van Azure dataoplossingen kan hij in iedere organisatie helpen bij een datatransitie.

Na zijn opleiding Informatica en Informatiekunde heeft Remco zijn sporen verdiend binnen diverse organisaties. Hierbij heeft hij gewerkt aan ERP-systemen, IT-infrastructuren, complexe data clusters en nieuwe datastreamingplatformen. In de afgelopen 19 jaar heeft hij hands-on ervaring met de techniek en het begeleiden van organisaties opgedaan om tot de gewenste resultaten te komen.

Remco helpt graag organisaties die een nieuwe transitie willen maken. Om dit mogelijk te maken combineert hij zijn ervaring van legacy datasystemen met de nieuwste cloud- en datatechnologieën. Hij verdiept zich in de specifieke werking van dataplatformen, dataprocessing methodieken en hoe deze het beste in het IT-landschap kunnen landen. Deze werkzaamheden heeft hij in meerdere branches uitgevoerd, namelijk high tech, bankwezen, verzekeringen en automotive, om er enkele te noemen. Hij werkt graag samen met engineers, interne en externe stakeholders en de business om wensen en mogelijkheden bij elkaar te brengen.

Het Bright Cubes Data Intelligence team streeft naar een goede samenwerking tussen consultants en klanten. Communicatie, kennisdeling en inleving in de belevingswereld van stakeholders is hierbij belangrijk. Breng jij data technologie, business en mensen bij elkaar? Stuur je CV via één van onze vacature pagina’s of neem direct contact met mij op door te mailen naar richie.brondenstein@brightcubes.nl

Gerelateerde onderwerpen:

Ben jij een IT-professional die zich breder wil ontwikkelen?
Neem dan contact met ons op!
Telefoon: 088-81 81 100
E-mail:Richie.Brondenstein@brightcubes.nl

Deel dit bericht