Balk-website.png
Geweldige start van het jaar met de start van twee data engineers in het Data Intelligence team

Geweldige start van het jaar met de start van twee data engineers in het Data Intelligence team

Maandag 3 januari was het weer zover! We hebben twee nieuwe data professionals mogen verwelkomen in het Bright Cubes Data Intelligence team. Gerjon Mensinga en Atilla Asar zijn beiden gepassioneerde techneuten die een prettige samenwerking met collega’s en klanten belangrijk vinden.

Gerjon heeft een Master in Sterrenkunde en heeft zich in de jaren daarna binnen de software-wereld bewezen door zich te ontwikkelen tot Lead Python Engineer. Door zijn wiskundige en analytische capaciteiten te combineren met software engineering kan Gerjon robuuste data-oplossingen onze klanten ontwikkelen.

Atilla heeft een Master in Materials Science Engineering en een Master in Cognitive Science and Artificial Intelligence. Daarnaast heeft hij ervaring in de optimalisatie van systemen in de wereld van Hightech en Healthcare. De afgelopen jaren heeft Atilla zich verdiept in de ontwikkeling van Azure als dataplatform en omgeving om complexe datamodellen mogelijk te maken.

Wij zijn enthousiast om samen met onze data specialisten onze klanten te bedienen en hen te begeleiden om nieuwe stappen te zetten in hun carrière. Bij Bright Cubes vinden we het belangrijk om samen de potentie van een collega te ontdekken en te investeren in zijn/haar ontwikkeling.

Ben jij ook geinteresseerd om onderdeel te maken van een groep technische professionals die er alles aan doen om de klant de juiste oplossing te bieden? Reageer dan op onze vacatures, of stuur mij een bericht via LinkedIn!

Meer nieuwsitems!

DSC04752.jpg

Terraform Training op kantoor

Alec-start-als-data-consultant.jpg

Alec komt team data ondersteunen

Kubernetes en KEDA-50.jpg

Kubernetes & KEDA

Tekenen-Vincent-Website.jpg

Vincent sluit aan bij Team Cloud & Security