Alt Text!

Irene brengt Software en Data Engineering samen in het Data Intelligence team

Deze maand introduceer ik Irene als nieuwe collega van het Bright Cubes Data Intelligence team. Ze is een gedreven software en data engineer met ruim 5 jaar ervaring in .Net development. De afgelopen periode heeft ze haar kennis verbreed en verdiept op het gebied van data mining en advanced analytics. Hierbij heeft ze succesvolle machine learning en deep learning projecten uitgevoerd bij diverse organisaties. Ze is in staat om data uit diverse bronnen te ontsluiten én complexe applicaties te ontwikkelen die op basis van deze data beslissingen kunnen nemen!

Naast deze technische skillset is Irene een ambassadeur van Design Thinking principes. Ze past deze principes toe in haar eigen werk en helpt anderen het product, de klant en de processen beter te begrijpen.

Dit alles maakt haar tot een complete professional die we bij Bright Cubes graag door willen zien groeien omdat we ervan overtuigd zijn dat er meer in zit. Dit doen we door Irene te faciliteren in trainingen op het gebied van Cloud, Advanced Analytics, SAFe training, etc.

Naast dat onze consultants een rugzak aan kennis en kunde meenemen naar een opdracht, zien we dat onze collega’s zich sterk doorontwikkelen bij een passende opdracht. Zo hebben we ook voor Irene een passende opdracht gevonden die matcht met haar huidige skillset en haar persoonlijke doelenstellingen naar de toekomst.

Heb jij de drive om organisaties te helpen om de mogelijkheden van data beter in te zetten? Wil jij jezelf daarbij verder ontwikkelen in je technisch skills, je persoonlijke skills en functioneer je graag in teams? Dan kom ik graag met je in contact!

Stuur je CV via een van onze vacature pagina’s, of neem direct contact met mij op door te mailen naar richie.brondenstein@brightcubes.nl.

Gerelateerde onderwerpen:

Ben jij een IT-professional die zich breder wil ontwikkelen?
Neem dan contact met ons op!
Telefoon: 088-81 81 100
E-mail: Richie.Brondenstein@brightcubes.nl

Deel dit bericht