Alt Text!

Laurens Reulink krijgt energie van degelijke Data Engineering oplossingen en innovatieve Machine Learning modellen

Het Bright Cubes Data Intelligence team bestaat uit vakkundige professionals. We hebben ons team wederom versterkt met een persoon die dit belichaamt, namelijk Laurens Reulink. De essentie van ons team is het ontwikkelen van data-oplossingen voor, en vooral mét onze klanten. Daarbij kiezen we ervoor geen theoretische oplossingen te ontwikkelen, maar een oplossing die 100% in productie draait bij onze klant. Laurens heeft de vaardigheden om de data op een goede manier te ontsluiten en het juiste Machine Learning model te implementeren die het probleem van de klant oplost.

Laurens is technisch begaafd, maar redeneert niet alleen vanuit de techniek. Vanuit zijn Master Business Information Systems heeft hij zijn kennis verworven om business en technische systemen samen te brengen. Process mining is hierbij een specialistisch vakgebied waar hij zich in heeft verdiept. Het stelt hem in staat tot de essentie van processen en systemen te komen door een set van methodieken en technieken waardoor deze op de cruciale punten worden geoptimaliseerd.

Zijn specialisatie in data-oplossingen heeft hij ontwikkeld door diverse trainingen en werkervaring in het veld. Vanuit een basis en ervaring in software engineering heeft hij zich doorontwikkeld tot Data Engineer waarbij hij nu de rol van Machine Learning Engineer inneemt. Hij is van mening dat zijn oplossingen de business moeten faciliteren. Daarbij vindt hij het noodzakelijk dat er veel energie gestoken dient te worden in de communicatie van de gekozen oplossing en het verspreiden van de kennis binnen de organisatie.

Bij het Data Intelligence team vinden we dat het gaat om de balans tussen technologie, business en communicatie met de klant. We stellen als doel om direct waarde te leveren en de organisatie naar een hoger level te tillen. Als het nodig is kiezen we met de klant voor een geautomatiseerde oplossing op basis van Machine Learning. Maar aan de basis staat het beschikbaar stellen van data zodat er onderbouwde beslissingen genomen kunnen worden die leiden naar een succesvolle toekomst.

Zorg jij ervoor dat Machine Learning tot leven komt in een producten en services bij de klant? Stuur je CV via één van onze vacature pagina’s, of neem direct contact met mij op door te mailen naar richie.brondenstein@brightcubes.nl

Gerelateerde onderwerpen:

Ben jij een IT-professional die zich breder wil ontwikkelen?
Neem dan contact met ons op!
Telefoon: 088-81 81 100
E-mail:Richie.Brondenstein@brightcubes.nl

Deel dit bericht