Leerzame webinar “Monitoring in Complexe Omgevingen”

Afgelopen woensdag hebben we het onderwerp “Monitoring & Analytics in Complexe Omgevingen” behandeld in onze nieuwe webinar.

Wat hebben monitoring en data analytics met elkaar gemeen? Wat voegt monitoring nog toe in een cloud native wereld? Op welke manier haal je de meeste waarde uit monitoring tools? In deze webinar heeft Erwin Vrolijk ons meegenomen in de moderne wereld van monitoring en data analytics. Data is overal, ieder systeem of proces levert metrics, alerts, logs en misschien wel traces op. De belofte is dat in deze brei aan data wijsheid verstopt zit waarmee er snellere of betere resultaten geboekt kunnen worden. Het is aan de datatovenaars van vandaag om die wijsheid te vinden. 

Erwin heeft ons met realisme laten zien wat er komt kijken bij het toepassen van best practices in een complexe omgeving. Waarmee moet je rekening houden op technisch vlak? Hoe bepaal je wat er écht nodig is als eerste stap? In deze webinar stond het gebruik en de waarde van de techniek centraal en hebben we een beter beeld gekregen bij wat data en monitoring voor ons werk kan betekenen. 

Spreker: 

De spreker van deze webinar is onze collega Erwin Vrolijk, architect Monitoring en Data Analytics. 

De volgende onderwerpen zijn aan bod gekomen: 

  • Hoe ziet een monitoringlandschap er uit? 
  • Wat voor organisatie hoort daar dan bij? 
  • Hoe om te gaan met complexiteit?

Al onze webinars? Check onze playlist op Youtube 

https://www.youtube.com/playlist?list=PLIKmR_ODa_IpusY87wH0yXURRtvRF7IIu 

Gerelateerde onderwerpen:

Ben jij een IT-professional die zich breder wil ontwikkelen?
Neem dan contact met ons op!
Telefoon: 088-81 81 100
E-mail:Richie.Brondenstein@brightcubes.nl

Deel dit bericht