Background image
Alt Text!

Martijn, gefeliciteerd met je certificering als Microsoft Azure Solutions Architect Expert!

Onze collega en Senior Consultant Martijn Bakker is druk op weg een van de best gecertificeerde Azure specialisten en architecten van Nederland te worden. Onlangs heeft Martijn zijn AZ-303 certificering behaald. Dit is de certificering voor Microsoft Azure Architect Technologies. Direct aansluitend heeft hij ook zijn Microsoft Architect Design (AZ-304) behaald en is daarmee Microsoft Azure Solutions Architect Expert.   

Voor de Azure Solutions Architect Expert-certificering heb je ruime vakkennis nodig in het ontwerpen en implementeren van oplossingen die op Microsoft Azure draaien, inclusief aspecten als rekenkracht, netwerk, storage en security. Ook heb je vaardigheden nodig voor het beheren van Azure en dien je de Azure-ontwikkelings- en DevOps-processen goed te begrijpen. 

Verantwoordelijkheden die bij een Azure Solutions Architect Expert liggen zijn onder andere het adviseren van stakeholders en het vertalen van requirements naar secure, schaalbare en betrouwbare cloudoplossingen. Als Azure Solution Architect werkt Martijn onder andere samen met cloud engineers en stakeholders om oplossingen te implementeren. 

In het trainingstraject voor AZ-303 en AZ-304 leer je hoe je: 

- Een Azure-infrastructuur implementeert en bewaakt 

- Management- en security oplossingen implementeert 

- Oplossingen voor apps implementeert 

- Dataplatforms implementeert en beheert 

- Designs bewaakt 

- Identity en security ontwerpt 

- Data storage ontwerpt  

- Business continuity ontwerpt 

Van harte gefeliciteerd met deze prachtige prestatie, Martijn! 

Bright Cubes en kennisontwikkeling 

Binnen Bright Cubes hechten we veel waarde aan het opdoen en onderhouden van onze kennis. We richten ons op technische inhoudelijke training, maar ook op nieuwe methodieken of best practices in het vakgebied van IT, waaronder SAFe en Agile. 

Gerelateerde onderwerpen:

Ben jij een IT-professional die zich breder wil ontwikkelen?
Neem dan contact met ons op!
Telefoon: 088-81 81 100
E-mail:bastiaan.konings@brightcubes.nl

Deel dit bericht