Balk-website.png
Network/Security Architect Cyrille Emmen ontwerpt veilige infrastructuren

Network/Security Architect Cyrille Emmen ontwerpt veilige infrastructuren

Bright Cubes is bezig om ook op het vakgebied van security meer kennis en oplossingen aan te bieden. Daarom zijn wij er trots op dat Cyrille Emmen per 1 december jl. onze gelederen versterkt heeft. Met diepgaande kennis van (network) security, Next-Gen firewalling en ervaring in het ontwerpen en bouwen van end-to-end diensten, kan hij iedere organisatie helpen zorg te dragen voor een optimaal beveiligde omgeving.

Cyrille is een zeer ervaren Network/Security Consultant die, naast de rol van Technisch Specialist en Security adviseur, door opdrachtgevers vaak wordt ingezet in de rol van Architect om complexe netwerk/security omgevingen te ontwerpen en te bouwen.

Cyrille is zowel organisatorisch als technisch zeer sterk en is bekend met veel verschillende netwerk- en securitytools. Als technisch verantwoordelijke binnen o.a. een bekende internet service provider, heeft hij ervaring opgedaan met het ontwerpen van complexe netwerkoplossingen, end-to-end diensten en trouble shooting van met name complexe wifi problemen bij gerenommeerde bedrijven.

Cyrille is communicatief en analytisch zeer sterk. Hij is sportief, leergierig en gaat graag nieuwe uitdagingen aan. Daarbij kan hij schakelen met diverse stakeholders binnen een bedrijf en is hij in staat om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen.

Bright Cubes streeft naar een goede samenwerking tussen consultants en klanten. Communicatie, kennisdeling en inleving in de belevingswereld van stakeholders is hierbij belangrijk. Breng jij technologie, business en mensen bij elkaar? Stuur je CV via één van onze vacature pagina’s of neem direct contact met ons op.

Meer nieuwsitems!

Terugblik: Workshop MLOps in Databricks bij Bright Cubes

Workshop MLOps in Databricks op 3 juli!

Bright Cubes Schittert in ‘Leukste Gemeente van Nederland’

Terugblik: workshop Azure Container Apps als DevOps agents