Balk-website.png
Nieuw kantoor Bright Cubes!

Nieuw kantoor Bright Cubes!

1 februari is het zover. Bright Cubes verhuist naar Den Bosch! Met alle mogelijkheden voor training, projecten, scrummen, gezelligheid, beweging en een feestje kijken we er al enorm naar uit! Een paar minuten lopen van Station Den Bosch, een paar minuten rijden vanaf de snelweg en een paar minuten lopen vanaf de binnenstad van Den Bosch. Met alle wensen van onze collega’s is rekening gehouden.  

 

Na ruim vijf jaar kantoor te hebben gehouden op de High Tech Campus in Eindhoven en op het Science Park in Amsterdam kregen we behoefte aan een echt “kennisthuis”. Een centraal kantoor, waar iedere Bright Cubes collega kan werken, trainen, kennis delen, een potje tafelvoetballen, borrelen of een hobbyproject kan uitvoeren.  

 

Voorlopig zal de bezetting in het nieuwe kantoor lager zijn i.v.m. corona, maar met veel enthousiasme kijken we al uit naar de periode daarna! 

 

Naast Bright Cubes collega’s is natuurlijk iedereen welkom die graag een keer een kijkje wil nemen en uiteraard volgt er nog een officiële opening! 

Meer nieuwsitems!

DSC04752.jpg

Terraform Training op kantoor

Alec-start-als-data-consultant.jpg

Alec komt team data ondersteunen

Kubernetes en KEDA-50.jpg

Kubernetes & KEDA

Tekenen-Vincent-Website.jpg

Vincent sluit aan bij Team Cloud & Security