Alt Text!

Richie Brondenstein wordt Directeur Data Intelligence

Met trots kondigen we aan dat onze collega Richie Brondenstein met ingang van 1 januari is benoemd tot Directeur van de unit Data Intelligence binnen Bright Cubes. Vanuit zijn visie, ervaring en drive heeft Richie de afgelopen periode ons data team laten groeien en heeft hij Bright Cubes op de kaart gezet als dé kennisorganisatie om data driven solutions te ontwikkelen en daadwerkelijk te integreren bij onze klanten.  

In de komende periode gaat Richie aan de slag om zijn team verder uit te breiden en volledige projecten te initiëren, waarbij concept, MVP en volledige implementatie door Bright Cubes worden uitgevoerd. Bright Cubes stelt dan teams samen, waarin data science, data engineering, software, cloud en business samenwerken. Zo kunnen we volledige business cases uitwerken tot in de volledige IT-stack. Ook richt hij zich op de verdere uitbreiding van strategische partnerships met samenwerkingspartijen en vendoren.  

Als full data driven solution provider loopt Bright Cubes voorop in Nederland in de integratie van fullstack data solutions. Met de benoeming van Richie als directeur willen we deze positie verder gaan versterken. 

Wij wensen Richie heel veel succes in zijn nieuwe rol! 

Ik wil er bij zijn!

>

Ben jij een IT-professional die zich breder wil ontwikkelen?
Neem dan contact met ons op!
Telefoon: 088-81 81 100
E-mail:alex.verstappen@brightcubes.nl

Deel dit bericht