Background image
Alt Text!

Sabine van Breugel versterkt organisaties op het gebied van statistische en analytische modellering

Per 18 oktober is Sabine van Breugel het Bright Cubes Data Intelligence Team komen versterken. Bright Cubes Data Intelligence staat voor samenwerking, kennisdeling en technische vaardigheden om dataoplossingen te realiseren. Sabine brengt daarin jaren ervaring mee op het gebied van statistische en analytische modellering. Sabine is een data analist die het leuk vindt om technische oplossingen voor complexe bedrijfsproblemen te ontwikkelen. Daarbij heeft ze ook de vaardigheden om de geboden oplossingen te automatiseren waar het kan!

Vanuit haar passie voor data heeft Sabine haar bachelor Business Analytics en daarop volgend haar Master Data Science behaald. Daarmee heeft ze een stevige achtergrond om klanten van Bright Cubes te helpen met de transitie richting Data Intelligence. Ze gebruikt statistische en analytische modellering om complexe bedrijfsproblemen goed te begrijpen en een oplossing te bedenken. Vervolgens maakt ze haar oplossing inzichtelijk voor diverse stakeholders.

Sabine omschrijft zichzelf als: “Ik ben een leergierig en innovatief persoon die altijd op zoek is naar hoe ik kan bijdragen om betere inzichten te krijgen. Complexe systemen zijn overal te vinden en de uitdaging om deze te begrijpen en gedrag te voorspellen vind ik zeer interessant. Het vakgebied Data Science sluit hier nauw bij aan en vanuit mijn passie voor analyse en modelleren weet ik zeker dat ik veel kan bijdragen.” Deze bijdrage heeft ze tot nu toe weten te realiseren in de branches groothandel, food en zorg.

Kortom, weer een topper in ons team erbij! Wij wensen Sabine heel veel succes en plezier bij Bright Cubes!

Het Bright Cubes Data Intelligence team streeft naar een goede samenwerking tussen consultants en klanten. Communicatie, kennisdeling en inleving in de belevingswereld van stakeholders is hierbij belangrijk. Breng jij data technologie, business en mensen bij elkaar? Stuur je CV via één van onze vacature pagina’s of neem direct contact met mij op door te mailen naar richie.brondenstein@brightcubes.nl

Gerelateerde onderwerpen:

Ben jij een IT-professional die zich breder wil ontwikkelen?
Neem dan contact met ons op!
Telefoon: 088-81 81 100
E-mail:Richie.Brondenstein@brightcubes.nl

Deel dit bericht