Alt Text!

Security Specialist Remco Haasdijk maakt bedrijven veiliger

Bright Cubes is bezig om ook op het vakgebied van security meer kennis en oplossingen aan te bieden. Daarom zijn wij er trots op dat we mogen aankondigen dat Remco Haasdijk per 1 juli ons team komt versterken. Met diepgaande kennis van (network) security, Next-Gen firewalling en ervaring in het begeleiden van opdrachtgevers naar een optimaal beveiligde netwerkomgeving kan hij iedere organisatie helpen zorg te dragen voor een optimaal beveiligde omgeving.

Remco is een zeer ervaren Network/ Security Specialist die naast de rol van Technisch Specialist en security adviseur door opdrachtgevers vaak wordt ingezet in de rol van Technisch Projectleider of teamleider om complexe netwerk/ security projecten snel en professioneel uit te voeren.

Remco is zowel organisatorisch als technisch zeer sterk en is bekend met veel verschillende securityoplossingen. Als technisch verantwoordelijke binnen verschillende integrators heeft hij ervaring opgedaan met het ontwerpen van complexe netwerkoplossingen, de uitvoering van projecten, implementaties en migraties binnen grote internationale netwerken, datacenter en DMZ-omgevingen.

Remco is communicatief en analytisch zeer sterk. Hij is sportief, leergierig en pakt graag nieuwe uitdagingen aan. Daarbij is hij sterk in het begeleiden en aansturen van engineers op een coachende manier maar kan waar nodig ook taakgericht of sturend zijn.

Bright Cubes streeft naar een goede samenwerking tussen consultants en klanten. Communicatie, kennisdeling en inleving in de belevingswereld van stakeholders is hierbij belangrijk. Breng jij technologie, business en mensen bij elkaar? Stuur je CV via één van onze vacature pagina’s of neem direct contact met ons op.

Gerelateerde onderwerpen:

Ben jij een IT-professional die zich breder wil ontwikkelen?
Neem dan contact met ons op!
Telefoon: 088-81 81 100
E-mail:bastiaan.konings@brightcubes.nl

Deel dit bericht